-
PG 110 ED
Cześć, szukam fajnym alternatyw gdzie mógłbym poexpić ostro 110 ED, 63mlvl. Obskoczyłem na razie:
Oramond mino ~1,2kk/h (voucher + green stamina)
DL Fenrock ~1,3kk/h
Frosty ~1,3kk/h
Serpent Spawny i Medusy Goroma ~1,1kk/h, za wolno je bije jeszcze :(
Dam radę gdzieś szybciej solo, czy męczyć na razie te miejscówy? Kasa nie gra roli
Z góry dzięki
-
-
Ja na twoim miejscu biłbym dle fenrock/mino oramond, potem west oramond/hero nowe na edron a od 150~ lizard city
-
Parne, jak umiesz biegac to na zielonej na 140 lv bez vouchera tam 1kk mialem, z profitem
-
Co do tego biegania po parnych polach, polecam to robić w ten sposób:
https://i.imgur.com/vLvftmE.png
Biegaj po numerkach od 1 do 8
Zaoguny ubijaj z sd bo szkoda czasu, przy numerze 6 luruj jak najwięcej caimanów
Pamiętaj o jakiejś broni (knife albo cokolwiek innego) do zniszczenia przejścia w podziemiach nr 8
-
ja chyba 125MS mialem około 1.5kk na wyrmach na darashi na dole (tam gdzie sa elder wyrmy) ale łatwo paść.
(Voucher + green stamina)
-
dle fenrock/poi najlepsze miejsce do największego ekspa na tym lvlu, nic innego nie ma co proponować
-
z teamem idz na asury, z 2,3kk - 2,5kk/h na zielonej i voucherze na tym lvl powinieneś miec (tylko wez wyzszego knighta)
-
Jeżeli masz hajsy to możesz łatwo mieć zajebisty exp .. tylko jest jedno ale:D. Ogarnąć musisz ek (250+) najlepiej i ew. jakiegoś ED 200~. Idziecie na Grimy Drefia i on bierze full klate a ty bijesz z gfb (ed siocha ofc). Sam tak byłem na 60lvl - więc noob hity szły ale bez vouchrea tylko na staminie miałem 1,2kk/h
-
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, repuciki lecą.
Można zamknąć ;)