dalej sa konta usuwane masowo czy pojedynczo w nieregularne dni?
jak cos 52 knight - deletera, 65kina, 43kina i 40kina biegaja dalej.
i pytanie podobno odwolania duzo daja, mam szanse jesli konto nie mialo recka a ja nie pamietam emaila?
Wersja do druku
dalej sa konta usuwane masowo czy pojedynczo w nieregularne dni?
jak cos 52 knight - deletera, 65kina, 43kina i 40kina biegaja dalej.
i pytanie podobno odwolania duzo daja, mam szanse jesli konto nie mialo recka a ja nie pamietam emaila?
przez cały miech usuwają a pod koniec dają info ile usunęli
Na czym bocisz że usuneli jedno konto?
Xenobot na amazon campie veno
Te delety coraz lepiej działają. Zaraportowałem gościa i już na drugi dzień deletera ^^Cytuj:
tibia.com napisał
I sam fakt, że liczba boterów dramatycznie spadła (przynajmniej u mnie na serverze jest to odczuwalne) oznacza, że Cipsoft jednak coś w tym kierunku robi.
@down
Trudno się z tym zgodzić, kiedy tyle chaosu w Twojej wypowiedzi.
Może i wcześniej było tak, że nieraz się czekało Bóg wie ile na odpowiedź od Cipsoftu w związku z raportem. Ba. Było i tak, że po prostu niby raport był rozpatrzony a boter i tak biegał.
Ten przypadek co napisałem nie był jedynym takim, bo w ciągu kilku dni report dostało kilka boterów a w przeciągu kolejnych trzech, raporty były już rozpatrzone na ich niekorzyść. Oczywiście mógł to być zbieg okoliczności, mogła to być częstotliwość otrzymywanych raportów od innych, ale również może po prostu Cipsoft zaczął szybciej działać w kierunku nieuczciwych graczy.
Bzdura, po prostu Twój raport uderzył w jakiś tam próg infiltracji bota, są raporty co i po 4 miechy wiszą. Jednego zraportujesz i dostanie deleta na drugi dzień (próg raportów działa jak alert, że może jednak coś z danym graczem jest nie tak) a drugiego zraportujesz i będzie 4 miechy latał bo akurat miał niefart i zaspał bocąc semi afk wyłapując za tą nieuwagę raporta od Ciebie.