-
ARK Survival Evolved
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=27579
Gra ktos ? Przymierzam sie do kupna i mam pytanie do was. Moglby ktos przyblizyc jak sie ma sytuacja z optymalizacja i ogolnie gameplayem ? Za early access 100 zl to troche duzo, wiec chetnie dowiedzial bym sie czegos przed kupnem. Z tego co czytam na necie to opinie sa rozne. Jedni narzekaja na optymalizacje, drudzy na zlagowane serwery. Czy na dzien dzisiejszy jest to w ogole grywalne ?
@edit
Moze mi ktos powiedziec o co tutaj chodzi z ta aukcja ?
http://allegro.pl/ark-survival-evolv...542023386.html
"Preferowany tryb gry:offline"
To da sie na multi zagrac czy nie?
-
Grałem, optymalizacja jest chujowa i jak nie masz kart na poziomie gtx780 to nie pograsz na wysokich a nawet na medium moze cie czasem lagowac. Sam gameplay ciekawy, gra na kilkadziesiat godzin o ile nie grasz na serverach 10x exp. Polecam zebys sciagnal sobie najpierw pirata i zobaczyl jak ci sie podoba. A co do publicznych serverow, to powstalo juz tyle publicznych, że nie powinno być żadnych problemów z lagami.
@Edit
No i jak masz jakas ekipe to gra sie 100 razy lepiej niz samemu.
-
gra chujowa jak nieszczescie mialem 15 fps na low z sredniej klasy pc xD
-
Ta aukcja mnie rozpierdala :D
"627 osób kupiło 739 sztuk"
fajnie, ze komus potrzebne pare sztuk tego samego loginu i hasla :D
-
Kupiłem gre pierwszego dnia, czesto jest akutalizowana jednak pewne błedy całkowicie niszcza rozgrywke. Jednak jezeli byłaby wieksza ekipa to moge poklikac w wolnych chwilach
Zmuszony byłem wymienic karte graficzna na gf gtx 970.
-
Na GTX 650 Ti mam 60fpsów, przy jakości grafiki na High, jak ktoś ma problemy z działaniem to jest pełno poradników jak to poprawić. Co do gameplayu to jest tak jak z każdym sandboxem, jak jest ekipa to gra się fantastycznie, a samemu wieje nudą. Co do aukcji, to uważać należy nie tylko na standardowe "udostępniam konto", ale też ruskie klucze, po aktywacji przez proxy nie pogramy, a zrobienie fake konta i family share uniemożliwia nam grę na oficjalnych serwerach (choć nieoficjalne działają jak najbardziej).