-
The spike
Siema, ostatni raz w tibie gralem kilka lat temu, ostatnio naszla mnie ochota zeby sobie pograc. Przegladalem duzo tematow i duzo osob poleca expic od 30 na tym the spike. Moje pytanie brzmi, bo wyczytalem ze ta miejscowka ma duzo poziomow, na ktorym najlepiej expic na tym 30 druidzie i jakim sposobem, tzn. ava, gfb? dzieki
-
Tam jest kilka poziomów tyle, że każdy poziom ma bramke levelową. 1 poziom bodajże do 49lvla, i tam najlepiej bic z ava, gdyz duzo ds'ów się tam kręci. Tam jest pelno potworów typu mummy, crypty, ds'y, gargulce, i kilka zombie, które najlepiej omijać. Na początku możesz mieć tam dość cieżko nieznajać mapy respawnu, ale po 2-3 huncie powienines lekko ogarnac gdzie i jak najlepiej biegac, by wyciagnac najwiecej k/h. Gdy wbijesz ten 49lvl to expienie na spike stanie sie nie oplacalne, bo jest wiele lepszych expowisk na ten level, a tam juz z ava/gfb praktycznie nie da sie expic i jest to nie oplacalne.
-
od 50 lvla masz kolejnego expa, na którym bardzo się opłaca expić.. tylko wiadomo, że nigdy się tam loota nie zbiera.
-
latwo tego respa ogarnac
polecam nosic ze soba stealth ringa zeby sie nie pierdolic z zombie
-
A powiedzcie mi dam radę 100 ed na tym najniższym poziomie 80+?
@wszyscy ;
-
Szczerze mówiąc to wątpie, sporo tam lost dwarfów, vulkongr, dli, behemothow i innych. Głównie expi się tam z ava na dużo wyzszym poziomie (300+?). Chyba żebyś bił z sdków pojedyńczo to może coś by z tego wyszło. @Rafix ;
-
>pojedynczo
tam wyskakuje po 5 mobów jak się poruszysz o 1 kratkę także no nie wiem, chyba że tymi sd zdąży ubić zanim kolejny się zrespi, ale dwoma rp >150 nie dało rady tak xD
-
Nie dasz rady bez utamy na tym lvlu, a przy jej użyciu traci to sens.