Zrobiłem juz taki na krokodyle, tarantule i carniphile x3 i raz mamuty. Ogólnie nic godnego uwagi nie poleciało i... szukam teraz jakiejś miejscówki z pewnym pofitem o ile taka istnieje dla ms'a :)
Wersja do druku
Zrobiłem juz taki na krokodyle, tarantule i carniphile x3 i raz mamuty. Ogólnie nic godnego uwagi nie poleciało i... szukam teraz jakiejś miejscówki z pewnym pofitem o ile taka istnieje dla ms'a :)
U mnie na małpach miałem profit a dodatkowo nałapałem punkty na bossy.
ja culty ruchalem z gfb przez kilkanascie lvl, robi sie co raz latwiej i co raz lepszy exp, tylko ze czasem wynosilem 50k loota z yala na kilka rundek a czasem wracalem do depo z gpkami tylko
##jak jestes prze chujem to corymy ze stealth ringiem tez gfb
Jak chcesz podreperować budżet to polecam zacząc Mino taska (przed chyba 40lvlem trzeba zacząć go). Sporo leci śmieci (dobre lootbagi idzie zrobić) + creature itemsy i skórki jak są w cenie. Średnio samych skórek na 5k mino wychodzi ok. 500+. Ja biłem to też takim lvlem na dara z gfb +visiki jakieś. Spoko exp i hajsy
Cóż, task na małpy spróbuję, może będzie ok. Później minoski, pewnie nie dokończe go, ale zacząć można :) koksem nie jestem to i corymow nie ruszam :)
dołączam tematu co by nowego nie tworzyć. Mam 48 MS i aktualnie walcze na The Spike, ok 160k/h expa, zbliżam się do momentu kiedy nie będę mógł tam wejść i szukam expowiska dla siebie. Czy sensowne dla mnie będzie expienie na małpach? Ew. od którego polecacie uderzać na corymy
od 50 możesz próbować:
-watery
-workery
-dragony
-bonebeasty
-tomby wszelakie
a czy na którejś z tych miejscówek dam rade zrobić 250k/h z AOE runami? ogólnie nastawiam się na watery z thunderstormami
Wydaje mi się, że na Penisuli byś dał radę jebnac około 200k/h.
Wybrałem się na worker golemy na 37 lvl - ogólnie fajnie, na zielonej miałem 220 k/hr bijac z rozgi + exori vis, wiec na normalnej byłoby koło 150, a grałem bardzo ostrożnie na 7 fabryce. Więc może sobie tak sprawdź jak będziesz miał. W sumie na 350 manasów wyszedłem 10 k do przodu (z pierwszego huntu -4k, z drugiego 14k profitu) wiec zalezy od szczescia. Ubiłem w sumie ok. 150 workerów.
Watpie, zebys dal rade na tym lvl bic watery z thuderkami, 2-3 watery moga Ciebie lekko na combo sciagnac majac nawet hotd
+1
Watery z thunderami nie opłacalne, tym bardziej na tym lvl gdzie żeby wydajnie expić musiałbyś lurować po 3-4.. ja na 80 sorcu jak sobie tam siedziałem i 4 za mną biegły to nieraz ciężkie redy łapałem.
Lepiej kupić gfb i jakieś tomby ciskać, ewentualnie wyczai sobie jakiegoś respa ancient scarabów gdzie będziesz je bić po jednym rózga/flam, nigdy tam w plecy nie wyszedłem a jak posypało sporo rubinków itd to niezłe profity ;p