Jadę z dziewczyną na wakacje do Grecji i w Atenach będziemy o 24 a w hotelu możemy się zameldować o 12. Także co można przez ten czas tam robić? Są jakieś kawiarnie na tym lotnisku? Bo chcemy tam przeczekać do świtu. Był ktoś może w Atenach?
Wersja do druku
Jadę z dziewczyną na wakacje do Grecji i w Atenach będziemy o 24 a w hotelu możemy się zameldować o 12. Także co można przez ten czas tam robić? Są jakieś kawiarnie na tym lotnisku? Bo chcemy tam przeczekać do świtu. Był ktoś może w Atenach?
a co masz robic na lotnisku XD nie bedzie zadnych super atrakcji, jakies sklepy..
jako ze to bedzie noc to mozecie spac.
albo wybrac sie pod hotel, odlozyc tam bagaze, czesto tak mozna zrobic, powinien to byc standard, no i bez bagazy juz latwiej cos wykombinowac.
Dołączcie do demonstrujących i porzucajcie kamieniami w budynek rządu.. Albo idźcie spać po prostu
wezcie se jakas planszowke i pograjcie xdd
na pewno cos wymyslisz , Merhan Karimi Nasseri siedzi ciagle na terminalu od wielu lat i ciagle cos wymysla :D
pomysl z odlozeniem bagazow mysle ze nie glupi.
Kimnij się
Ja na wakacjach w hotelu byłem o 7,a doba hotelowa zaczynała się o 14. Odłożyliśmy bagaże, przeszliśmy się kawałek po mieście, a resztę czasu przeleżeliśmy przy hotelowym basenie.
Kumpel był w Grecji z 7islands przyjechał do hotelu o 2 to dali mu pokój i przynieśli coś do jedzenia.
mozesz sprobowac poruchac na lotnisku, ciekawiej czas minie.
Jak miałem 12h pomiędzy przesiadkami to siedziałem na wifi w telefonie, słuchałem muzy i dzwoniłem po znajomych (mam 300 minut w ue). Jak byłbym zmęczony to śmiało mogłem pójść spać, dużo ludzi spało, kamery itp wiec bezpiecznie.
Polecam się najebać, czas szybko zleci XD
Puszczajcie bąki na zapalniczkę w kiblu ja ze swoją tak robiłem a że wzięliśmy grochowke w słoiku było czym
Zawsze możesz wrzucić na telefon/tablet/laptop (ogólnie coś, gdzie ekran nie jest za mały) film/filmy i oglądać z lubą ; )
Ewentualnie wrzucić jakieś gry w które można grać przez bluetootha/wifi/etc i grać sobie z dziewczyną. Nie mówię tu o strzelaninkach bo przeważnie kobiety nie przepadają za tego typu grami, ale jakieś bombermany czy przygodówki. W każdym razie, coś co się spodoba i Tobie i jej ; )
Jak tam ktoś wyżej wspomniał - planszówki też dobra opcja czy granie na kartce w państwa miasta, "piłkę", statki, itd.
Jednak co do czego przyjdzie i tak pewnie Was zmęczenie z nudą w końcu złapie i pójdziecie spać xd