Byłem 2 tygodnie w Turcji, chlaliśmy od rana do nocy. Dzisiaj 1 dzień trzezwy, caly sie trzęse, widze jak przez mgłę, chodze od kąta do kąta.... Wypiłem juz sok pomidorowy, jakieś sposoby aby to wytrwać?
Wersja do druku
Byłem 2 tygodnie w Turcji, chlaliśmy od rana do nocy. Dzisiaj 1 dzień trzezwy, caly sie trzęse, widze jak przez mgłę, chodze od kąta do kąta.... Wypiłem juz sok pomidorowy, jakieś sposoby aby to wytrwać?
Witamina C podobno pomaga
@Ananek ;
Klinuj to jak najszybciej
Wiem że o to nie pytasz, ale nie rozumiem jak można wyjechać do innego kraju tylko po to żeby cały dzień pić wódkę, podczas gdy mozna to zrobic u siebie na podwórku
@down
o.O Myślałem że forum jednak utrzymuje jakiś poziom, ale widze ze nie zawsze. Pozwolisz że powstrzymam się od odpowiedzi
Bo go stać i woli sobie wypić w plenerku nad morzem patrząc sobie na fajne dupeczki ? A ty dalej siedz na dupie i pij browara przed telewizorem
albo mial all inclusive to kozystal ile mogl XDDDDDDD
Najlepiej komplet witamin + mineralow, takie zwykle aptekowe centrum czy vitaral to mozesz lyknac pare tabsow.
Mocny kompleks witamin koniecznie, banany spoko itp
Mi zawsze banany pomagały na to schorzenie, dużo witaminek, a i smaczne.
jesli chcesz sie dobrze czuc pod zadnym pozorem nie przestawaj pic
Rosół + 2 danie >Magnez > klin > sen
Żre to świnia. Rosół + 2 danie to jest zwykly posiłek i jeżeli umiesz jesc jak czlowiek z umiarem to cie nic nie "rozkurwi". Pozdrawiam swinie
Elektrolity.
#offtop
żal mi takich polaczków co jeżdzą na all inclusive i chlają od nocy do rana bo "za darmo", dobrze ci tak w sumie