Witam.
Ja z szybkim pytaniem. Jeżeli coś przykleję na klej na gorąco, to jak mocno to trzyma. Porównywalnie do kropelki, mocniej? słabiej?
Szukam na necie jakiś informacji na ten temat, ale nie wyszukuje sensownych odpowiedzi.
Wersja do druku
Witam.
Ja z szybkim pytaniem. Jeżeli coś przykleję na klej na gorąco, to jak mocno to trzyma. Porównywalnie do kropelki, mocniej? słabiej?
Szukam na necie jakiś informacji na ten temat, ale nie wyszukuje sensownych odpowiedzi.
A jak mam np otwor na wklady 15 - 18mm to jak wsadze 11cm to cos sie stanie?
zależy od klejonego materiału.
Ok, chciałem przykleić sobie włącznik łańcuszkowy ( http://www.skoff.com.pl/sites/defaul...ancuszkowy.png ) do szafki, ale to coś słabe w chuj jest. Napierdoliłem kleju, przycisnąłem, trzymałem aż się przyklei i dociskałem by było dojechane na maxa. Po 2 minutach puściłem aż ostygnie. Potem pociągnąłem za łańcuszek i się wsio oderwało.
Podobno miało to być mocne -.-
nie wiem jak "kleje do klejenia na gorąco" ale jak masz kleje takie zwykle w tych tubach/rolkach jak dobierzesz zly klej (tzn do zlej powierzchni) to trzyma jak gówno,a jak wybierzesz odpowiedni to mozesz zawiesic na tym ciezar swojego ciala
jak kleisz to do szafki, czyli do drewna/okleiny zakladam to polecam tasme montazowa