-
Zalando - zwrot
Co muszę przygotować? Jutro koło 15 ma być u mnie kurier.
Sprawa wygląda tak, że kupiłem buty, są za małe i chujowe. wrzuciłem je z powrotem. Teraz mam karton zakleić? Czy coś wrzucam jeszcze do środka. Jak to wygląda? Naklejkę zwrotną nakleiłem na górę już, ale czy coś jeszcze trzeba zrobić ?
-
Nic, naklejka zwrotna na karton, zabezpiecz go dobrze, przyklej naklejke. W kazdej paczce od nich jest instrukcja jak zwrocic towar
-
do środka wpierdol dowód zakupu, dla kuriera dajesz do podpisania potwierdzenie przyjecia paczki które po jego podpisaniu zachowujesz gdyby okazał się być cyganem
wszystkie te rzeczy są do odcięcia z tej głównej kartki, ktora dostales z butami
sam zwracalem i w miare szybko hajs mi przyszedl
-
Dzięki Panowie, fajnie że tylko mam podpis a dowód zakupu, został w domu. Zamówiłem kuriera na 15-17 a był po 10, jeden z domowników przekazał mu tę paczkę. W sumie to tylko ta naklejka była na kartonie i podpisał, że odebrał. Styknie tak ? @#YOLO ;
-
Styknie, ja tak samo. Sam nawet raz dałem kurierowi paczkę bez podpisania, potem srałem, że nie odda paczki i zwrotu nie dostanę, ale FedEx porządna firma i dostałem zwrot, także loozik