elo
musze nowego keya kupic do konta, dane sa spoko, pytanie mam tylko o postal code
jesli jest w formie
12345
a nie
12-345
to to jest jakas roznica? musi byc ten myslnik czy jak to tam ;p ?
Wersja do druku
elo
musze nowego keya kupic do konta, dane sa spoko, pytanie mam tylko o postal code
jesli jest w formie
12345
a nie
12-345
to to jest jakas roznica? musi byc ten myslnik czy jak to tam ;p ?
wpisz bez
wlasnie mam bez, bo z - sie nie da, ale na ssie typek mial wlasnie 12-345 to sie upewnic chcialem ;p
kiedys sie dalo teraz sie nie da :P
od dawna nie ma możliwości wpisywania między innymi polskich znaków, znaków specjalnych w tym myślnika
No wlasnie nie wiem czy ten brak myslnika to nie jest problem.
Kupilem conf keya 17.08 i do tej pory nie przyszedl :D
Napisalem do supportu to odpisali ze czeka sie do 4 tygodni wiec zobaczymy co z tego wyniknie. Zawsze jak zamawialem to rkey byl w 3-5 dni roboczych. Do tego moja miejscowosc zawiera 2 znaki polskie, ktorych nie wpisalem w rejestracji z oczywistych wzgledow, zastapilem "ó"-"o" i "ń"-"n".
@zbajgii ;
ja sporo r keyów kupowałem i też czasami tak było że dochodziły w 3-5 dni a czasami dopiero po miesiącu więc cierpliwości
było też jeszcze w tym roku pare zamówionych na adresy bez polskich znaków i bez myślnika w kodzie pocztowym i kilka z nich przyszło dopiero po 30~ dniach więc nie bój żaby powinno przyjść
Dojdzie bez problemu, obecnie każdy kto rejestruje konto nie moze mieć polskich znaków (tak było zawsze) i myślnika w postal code (od niedawna). Sam dopiero co przerejestrowalem konto i kupowalem nowego recka i doszedł bez problemu, chociaż też coś dłużej niż zwykle szedł