Witajcie! Zbliża mi się z moją dziewczyną rocznica. Akurat będziemy w Warszawie. Znacie może jakieś w ,,miare" tanie restauracje gdzie można dobrze zjeść i spokojnie porozmawiać? : )
Piszcie propozycje!:D
Wersja do druku
Witajcie! Zbliża mi się z moją dziewczyną rocznica. Akurat będziemy w Warszawie. Znacie może jakieś w ,,miare" tanie restauracje gdzie można dobrze zjeść i spokojnie porozmawiać? : )
Piszcie propozycje!:D
Manekin - epickie naleśniki, ogromne kolejki, tanio.
Mandala - indyjska restauracja, brak kolejek, wyśmienite jedzenie, kucharze z Nepalu, ceny za dwuosobowy obiad w granicach 100 zł.
Powiedz mi ile możesz zapłacić za dwuosobowy obiad to ci podrzucę kilka miejscówek
do 100-150 zł : )
Gaumarios na KEN albo Bombaj Masala na Marynarskiej
#Pierwsza to żarcie gruzińskie. Serio polecam.
Napisz raczej jak sobie wyobrażasz tą knajpę i co chcesz w niej zjeść to będzie łatwiej bo cenowo to przecież 3/4 knajp wygląda podobnie i trzeba rzucić te wspomniane 100-150zł za przystawkę i danie plus coś do picia (nie butelkę wina)
Na Dereniowej (metro Imielin) jest taka fajna wloska knajpka, nazywa sie Presto. Dokladniej mowiac na Dereniowej 2. Niedlugo sam planuje tam zabrac moja. No i obok jest kino, wiec moze byc tzw. K3 hehe.
Gruba Ryba, lokal z sushi, w srody przy barze masz "all you can eat" po 60zl od lba + picie wychodzi 150~. Wiec jezeli wypada w srode to idealne miejsce.
Ew. Patera, ten sam wlasiciel i ta sama promo w piatki.
Imo jedno z lepszych sushi w Warszawie i na tej promocji mozna zjesc smacznie i w milym towarzystwie bo obsluga super, zawsze mozna pogadac, polecam.
ciao a tutti
podbijam manekin,za każdym razem kiedy jestem w warszawie tam jem i nigdy mnie nie zawiedli.
W centrum wook. Płacisz 25-30 zł i jesz ile chcesz. Do tego dość spokojnie.
Podbijam panów up.
Zajebiste jedzenie nawpierdalac się można. Ze znajomymi często tam przesiadujemy. Nie każdy ma 50 zł na obiad żeby jeść ośmiornice czy co tam. A 30 to i tak w huj.
Nie wiem jakie lubicie z dziewczyną klimaty, ale my z moją na niemal każdą okazję chodzimy do City24. Najlepsze kurwa burgery ever
gruba ryba jest sushi ze sredniej półki, raczej na ilość niż na jakość idą
manekina to nawet komentować nie będę xD wystrczy ten fp
https://www.facebook.com/bekazludzis...nekina?fref=ts
a wook, to jest restauracja należąca do sfinksa i taki też poziom kuchni oferują
za taką kasę, można iśc do lokalnej knajpy z klasą, gdzie oprócz klimatu, masz kulinarną przygodę. Zresztą polecałem i odradzałem na torgu wielokrotnie warszawskie knajpy i zawsze użytkownicy, którzy skorzystali z rad przyznawali racje, dlatego pozwalam sobie napisać w skrócie "gówno" jak coś jest gównem :)