-
Wakacja last minute
Siema, gdzie najlepiej wybrać sie z dziewczyna na wakacje we wrzesniu? Chodzi glownie mi o pogode, zeby nie bylo zbyt zimno, co by sie jeszcze troche wygrzać na sloncu, gdzie teraz najlepsze oferty beda last minute? I czy znacie jakas stronke na ktorej fajne oferty sa?
Also slyszalem ze mozna zlapac tanie bilety np do wloch i tam wynajac sobie domek juz oddzielnie i jakos tam sobie zyc, ktos cos podobnego ogarnial?
-
Do Turcji. Ponoć fajnie i bardzo tanio
-
W lastminute to raczej zawsze jest tanio.
Turcja, Grecja, Egipt, Tunezja to były takie naturalne kierunki zawsze ale teraz to ja bym tam nie jechał. Imo Włochy, Hiszpania, ew. Chorwacja najlepiej.
-
-
Ja w tym roku postawiłem na Grecję, którą wiele osób odradzało i było dobrze. W szczególności mocno turystyczne wyspy - Kreta, Rodos, Korfu (może Kos bym wykluczył ze względu na tych imigrantów) - nie da się tam odczuć jakichkolwiek komplikacji poza tym, że czasami jakaś knajpa w centrum jest zamknięta. Za to do Trucji czy Tunezji nie chciałem jechać. Plus Grecji jest jeszcze taki, że jest tańsza niż Hiszpania czy Portugalia, last minute bez spiny powinieneś wyhaczyć za 1200-1500zł z przelotem spokojnie i jakimś bb/hb (to ceny z końca lipca, teraz na wrzesień pewnie jeszcze taniej?). Da się też taniej z tych ofert na fejsbukach ale tam zazwyczaj nie ma wyżywienia i hotele są daleko od plaży (kilka km). No i ważne żebyś nie brał mniej niż 3*.