Elo, chcialem dzis wplacic penge na konto bankowe, podbijam do wplatomatu na krupniczej(najblizej) wkladam karte i mi wyskakuje komunikat ze ten wplatomat nie obsluguje tej karty. Karta z tmobile(bank). Jak sprawdzic ktory wplatomat to obsluguje
Wersja do druku
Elo, chcialem dzis wplacic penge na konto bankowe, podbijam do wplatomatu na krupniczej(najblizej) wkladam karte i mi wyskakuje komunikat ze ten wplatomat nie obsluguje tej karty. Karta z tmobile(bank). Jak sprawdzic ktory wplatomat to obsluguje
tylko ze ta mapka pokazuje wlasnie min. ten wplatomat na krupniczej xD ;/
To już nic nie poradzę :/ zawsze możesz udać się do oddziału banku i dopytać(od razu u nich na miejscu możesz wpłacić hajs).
no wlasnie w tym linku ^up znalzlem ten wplatomat euronetu
zaraz jade jeszcze raz jak znowu nie wjdzie to podejde do tego na dlugiej, moze sie zjebal
Wirtualny Oddział i zapytaj jak to możliwe.
nic sie nie zjebao, też ostatnio chciałem wpłacić kase przez wpłatomat mam jeszcze starą karte alior sync próbowałem w wbk i pko i w wbk w ogole oddało mi karte i kazało spierdalać a w pekao nie miałem opcji wpłąty pinionca.
Olałem sprawe w sumie, poradziłem sobie w inny sposób. W bankomatach wszystkich mi śmiga elegancko ale w wpłatomatach nie chce.