Znalazłem ofertę pracy przez agencję pracy tymczasowej Manpower, oferują 9,5 zł brutto za godzinę, ktoś wie ile to będzie na rękę ? Sprawdzałem w różnych kalkulatorach online ale każdy pokazuje inaczej ... Posiadam status studenta.
Wersja do druku
Znalazłem ofertę pracy przez agencję pracy tymczasowej Manpower, oferują 9,5 zł brutto za godzinę, ktoś wie ile to będzie na rękę ? Sprawdzałem w różnych kalkulatorach online ale każdy pokazuje inaczej ... Posiadam status studenta.
Umowa zlecenie, czy o prace? Jak zlecenie, to czy dawałeś nr legitymacji?
Jeżeli to jest uzetka taka normalna bez żadnych ceregieli to wyjdzie Ci jakieś 8,30 mniej lub więcej.
Moja agencja daje 10zl/h brutto z czego 2.5zl zabiera. Umowa zlecenie, jestem studentem. U ciebie pewnie będzie podobnie
Umowa zlecenie, jutro mam iść 8-16 do pracy a potem do agencji podpisać umowę, nie wiem czy będą brali nr legitki, ale w ogłoszeniu jest napisane że mile widziany status studenta więc pewnie tak. Moja dziewczyna też poszła na umowę zlecenie, ale do call center, na umowie ma 10 zł/h, a na rękę 7 zł/h, nie chciałbym mieć poniżej 7 zł/h ;d
Jako student ponizej 7zl nie bedziesz mial, gdybys nie mial legitki to by bylo z 6.5 zl. Ja tez zapierdalam za 10zl brutto i mam 7zl bo hehe PSZYPADKIEM NIE JESTEM JUZ STUDENTEM ;)))))))))))
7,79
o ile to zlecenie
@autor tematu
Jedź gdziekolwiek do strefy Euro, Anglii czy Skandynawii. Olej sesję poprawkową i pracuj gdziekolwiek do końca września czy nawet października. Zarobisz tam nawet na zmywaku więcej, żyjąc jak człowiek i odkładając hajsy.
Dokładnie, olej studia i jedź na zmywak. Liczą się pieniądze tu i teraz.
To od razu ja sie spytam. Mam 12.20 za godzine brutto, ile to bedzie na reke, biorac pod uwage, ze mam umowe o prace?