Czym się rożni? Co jest bardziej podręczne? Co bardziej wydajne i praktyczne? Co polecacie ?
Wersja do druku
Czym się rożni? Co jest bardziej podręczne? Co bardziej wydajne i praktyczne? Co polecacie ?
Nie ten dział.
Zależy do czego ma służyć, gdzie chcesz go używać głównie itp
Przecież laptop i notebook to to samo no i zły dział.
Chyba chodzi o notebook vs netbook xd
po worku dostaliście, celowo pisałem tutaj, bo więcej osób zagląda
to może zadam jeszcze jedno najistotniejsze pytanie, brać z androidem czy windowsem ?
Jeśli dobrze trafiłem wyżej to bardziej poręczny będzie netbook, bo jest mniejszy. Jeśli chodzi o wydajność to tu wygrywa notebook. Co do systemu to nigdy nie widziałem jeszcze notebooka ani netbooka z Androidem, chyba, że mówimy o niegdyś popuarnym ASUS Transformer, który jest tabletem z Androidem z dodatkowo dołączaną podstawko-klawiaturą. Wg mnie lepiej brać normalnego laptopa z Windowsem bo ma szerszy wachlarz możliwości niż jakiś wymysł z Androidem. Chyba, że chodzi tylko i wyłącznie o internet to wtedy można się uprzeć...
Jeżeli chcesz grać czy oglądać filmy komorftowo - zapomnij o netbooku.
Jeżeli potrzebny Ci tylko do WWW, dokumentów czy muzyki to Twój wybór, ale netbook potrafi wkurwić małym ekranem.
hybryda 2w1 czyli tablet z windowsem + dopinana klawiatura, ewentualnie laptop z odchylaną klawiaturą o 360 stopni. Jak potrzebujesz klawiatury to używasz jak zwykłego laptopa, jak chcesz pooglądać film lub przeglądać internety to odchylasz klawiaturę która służy jako podstawka