Witam, dlaczego na corymach nikt nie boci od kilkunastu dni?
Wersja do druku
Witam, dlaczego na corymach nikt nie boci od kilkunastu dni?
może nie są w stanie wbić dość wysokiego poziomu?
ban na chary na faccu przychodzi szybciej niż wbicie tego 50 lvl'a zeby tam puscic, a te co juz byly wbite sa sukcesywanie usuwane
potwierdzone info = corymy veno na bocie = 100% ban
chuj to zmienie na carlin Kappa
w carlin słabo, bo loota nie można od razu sprzedawać ;/
kontynuuj...
też coś o tym słyszałem. od kiedy takie coś weszło.
Szczerze mówiąc to radosłem. Najpierw nielegalne sprzedawanie pacca za gp, potem premium scrolle które to oficjalnie zalegalizowały, mounty za kase a teraz jakieś tibia coiny i nagle zaczęli coś botków usuwać? hmmm. ciekawe co te łachudry z cip wymysliły.
podbijam
hajsy sie nie zgadzaja to probuja zachecic do gry zapominaja jednak ze sa mass kicki i chujowe pvp
co to te tibia coin? ja powoli zaczynam miec chec na powrót do gry, 80ms na antica sie kurzy ;333
Teraz już nie możesz kupić za hajs pacca i innych usług, teraz kupujesz Tibia coins a za Tibia coins w nowym markecie ktory wygląda podobnie jak market to handlu w depo, możesz kupić pacc, przeniesienie postaci, zmianę nicku a nawet outfit/mounta ;) A w markecie tym za gp mozesz sprzedać owe coinsy.
Pacc 30 dni kosztuje np. 250 coinsów. Na moim serwerze coinsy stoją ~10k za 1. Co daje ok 2,5kk za 250 :) Wiadomo od Cipsoftu też możesz kupić za rl siano ;)
od razu aktywnego pacca można