Nie grałem baaaardzo długo i postanowiłem wrócić, trochę poczytałem co się pozmieniało ale teraz pytanie do was :) którą profesją gra się przyjemniej EK czy też RP ?
Wersja do druku
Nie grałem baaaardzo długo i postanowiłem wrócić, trochę poczytałem co się pozmieniało ale teraz pytanie do was :) którą profesją gra się przyjemniej EK czy też RP ?
z ekipą ek
solo rp
teraz i tak wszyscy expią w 4 w party bo bonus za 4 profki pojebany więc graj tym czym wolisz
Ja rozumiem takie tematy kilka lat temu... Ale teraz? Przeciez to nie ma zadnego znaczenia.
ma znaczenie i to duże, więcej jak kilka lat temu ze względu na multum opcji i dodatków w grze...
Z tego co się orientuję, to palek jest dobry właśnie do gier solo, ale również jest mile widziany w party, ze względu na swój atak.
Minus jest taki, że palek w porównaniu do eka nie może atakować kilka mobów (nie mówię tu o mas san, bo to mało zabiera życia xD). Ek walnie sobie exori, grana i min, do tego jeszcze dorzuci utito i wokół postaci pusto.
Wiadomo, że ek jest często poszukiwany i bardzo dobrze grywalny w party, ale solo również nie jest nudno.
No i jeszcze zależy jaki lubisz styl gry; walka na odległość, bieganie - palek; walka bezpośrednia, tank - ek ;)
Jeżeli coś źle napisałem to poprawcie, bo mogłem się pomylić co do paladina xd
kina lepsza ;p
Mam 200 rpka - do 130-150 spoko profka, możesz zsolować wszystko, zawsze profit, expy też niczego sobie ale po tym czasie staje się monotonia w biciu jednego mobka na raz, exp/h już nie urośnie jakoś bardzo bo dalej będziesz bił po 1 a mas san to pożal się boże na hunty. Teraz gram ekiem i gra jak dla mnie 100000x lepsza i ciekawsza niż tym RP. Obecnie 140 lvl a ciśnie się nim jak szalonym, po 3-8 mobów na raz i jedziesz combo z full many. Profity z huntów już także są.
Obydwoma profami grałem solo więc pewne źródło. Kinie dochodzi teamhunt jako bloker a tych to szukają zawsze
Moim zdaniem EK jest lepszy
Palkiem uciekać trzeba...
A kinolem robisz wjazd na środek respa - śpiewasz "legia warszawa to najlepszy klub, kto nie wierzy to uj mu w dziób" :D i resp wyczyszczony.
W dodatku można grac 1 ręką a w drugiej browara trzymać :)