-
Tablet android/ios
Szukam jakiegoś tabletu z androidem lub ios do przeglądania internetu i rozmawiania na skype. Myślałem o czymś z ios no ale ceny 700zł + to dla mnie za dużo za coś czego będę używał do podstawowych rzeczy nie wymagających nie wiadomo jakich parametrów. W systemie android jestem ostatnimi czasy zielony no ale zauważyłem, że dośc popularny jest ten tablet http://allegro.pl/samsung-galaxy-tab...246680228.html co o nim myślicie?
-
Kup sobie tablet z procesorem intel atom bay trail i z dual os (windows+android) na allegro/internecie/aliexpress
Jeśli nie potrzebujesz wbudowanego modemu 3/4G to powinieneś się zmieścić w 500zł. Ja mam akurat tablet z windowsem troche malo pamięci bo 16GB ale na windowsa 8.1 starcza i filmy full hd odtwarza, mój to odys wintab 8 dałem niecałe 200zł po wakacjach w zeszłym roku za nówkę, teraz bym takiego nie kupił bo nowsze modele są znacznie lepsze, i jakoś zbytnio nie szanuje ostatnio bo wiem ze teraz jest wiekszy wybor i lepsze wiec katuje go glownie internetem, grami, tv dvb-t itp
-
Lenovo ma dobre tablety, ja mam S6000 i jestem zadowolony. Bateria trzyma 2 tygodnie, przy intensywnym uzytkowaniu tydzien. Jedynie co to niska rozdzielczosc ekranu, ale i cena dobra jest :)