Wiadomo kiedy mają wprowadzić ten update? Jakaś dokładna data jest już znana lub zbliżona ?
Wersja do druku
Wiadomo kiedy mają wprowadzić ten update? Jakaś dokładna data jest już znana lub zbliżona ?
Z tego co się orientuje to nie ma jeszcze żadnej dokładnie daty, kiedy uptade zostanie wprowadzony.
Czytając newsa na t.com można wywnioskować, że szybko to nie nastąpi, gdyż na początku następnego tygodnia zostanie dodania informacja, kiedy na test serverze pojawi się członek Cipsoftu jako potwór. Czyli jeszcze jakiś ponad tydzień testów został na pewno, a w związku z tym aktualizacja w tym czasie nie nastąpi :P
Osobiście myślę, że może za dwa tygodnie już wproawdzą uptade.
W sumie na teście już nie ma co robić, każdy biega próbując ubić się wzajemnie, starając się solo zrobić INQ czy POI XD i jak na RL biegając na Roshu :P
TS już mogliby zamknąć, ale z w/w powodu nie nastąpi to w najbliższym czasie :P
Jeszcze mam jedno pytanie dotyczące Premium Scrolli, za te Scrolle zostaną "oddane" GP'ki czy jednak te nowe żetony Tibijiskie?
Premm scrolle zostaną zamienione na tibia coins. Jeden scroll to będzie 250 Tc
Na tibia.com masz poll'a kiedy będzie update - daty to 6-17.06
ciekawe czy ceny coinsów będą jakieś kosmiczne, czy raczej normalne jak teraz pacc kosztuje 2kk na serwerze to mam nadzieje że coinsy będą po te 8k, w sumie fajna sprawa z tymi coinsami, w końcu będzie można kupić za gp inne rzeczy jak np mounty / zmiane nicki, accname, transfery itd
Coiny będą w stackach po 25, nie jak np. scarab coiny po 1.
szkoda tylko, że scrolli nie będzie :-(
cusz, zamiast scrolli będziesz sprzedawał paczki pojntuw po 250 w tej samej cenie co scrolle tera XD i pointsy można transferować na inną postać @solp ;
To nawet lepiej na tym wyjdę :D