-
Internet w szpitalu
siema, mam takie pytanko, bo ojciec idzie do szpitala na tydzień do katowic i chce zabrać laptopa żeby się nie nudzić. On z reguły tylko przegląda stronki, filmów nie ogląda ani w nic nie gra ;p domyślam, się , że w szpitalu nie ma wifi hehe. Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak to rozwiązać bo jestem kompletnie zielony... jakieś mobilne urządzenia na usb z netem? ile takie coś kosztuje itp ?
-
http://allegro.pl/listing/listing.ph...-v2-ele-3-0629
takie cos + karta sim z pakietem lub najtaniej i najprościej zrobienie sobie hotspotu z telefonu o ile posiadasz jakiegos smartfona.
-
albo mobilne urządzenie i kartę włożyć albo doładować telefon i z telefonu udostępnić internet na laptop.
-
z tego co wiem to ma telefon w play i nielimitowany internet w tel z tym, że tata jest starej daty i smartfona nie posiada ;p ale jak włożyłem jego kartę do mnie do fona to net chodził
-
Telefon z andkiem podlaczasz na usb, wlaczasz thetering i włala (jak to się pisze?)
Jak nie masz to pożycz lub kup byle rupcia (moze byc bez ekranu, adb robi swoje ;))
Jeśli nie ma takiej opcji to kup Yage 12db i jakiegos tplinka z wifi clientem (koszt ok 80zl) i postaraj sie jakiegos hotspota złapać choć wersja z theteringiem prostsza