W regulaminie jest ze kazdy uzytkownik posiada jedna konto i tu pytanie jezeli mam 3 braci i mamy to samo ip ale nikt nie zna hasla do swoich kont to sie liczy jako 1 konto na uzytkownika?
Wersja do druku
W regulaminie jest ze kazdy uzytkownik posiada jedna konto i tu pytanie jezeli mam 3 braci i mamy to samo ip ale nikt nie zna hasla do swoich kont to sie liczy jako 1 konto na uzytkownika?
wystarczy zdjęcie we 3 + skany legitymacji szkolnych bo pewnie dowodów nie macie :)
podeślijcie jakiemuś adminowi i macie spokój do śmierci
jakie nicki mają ci twoi "bracia"?
to podalem przyklad z 3 bracmi po prostu moj brat chcial konto tez miec a jeszcze nie ma stworzonego i po prostu sie pytam zanim stworzy jak to wyglada bo w regulaminie pisze ze na uzytkowika jedno konto wiec ja i on to dwuch innych uzytkownikow , no a jak np ktos ma dsl powiedzmy 20 osob to samo ip i kilka osob ma konto na torgu to tez multikonto bo nie rozumiem.?
jest napisane* ,no ale również jakis uzytkownik moze miec 3 internety to 3 ip i miec 3 konta i to tez jest multikonto a nikt mu nic nie zrobi i nie udowodni."Każdy użytkownik może posiadać (używać) tylko jedno konto." To kazdy uzytkownik jedno konto czy na dane ip 1 konto bo juz sam nie wiem jak mam na to patrzec
To sie po ewentualnym banie bedziesz odwolywac i tam wyjasnial sprawe, ja pierdole.
jeżeli te konta będą aktywne i nie będą miały żadnych banów to nie sądzę, żeby ktoś się o to czepiał.
i z tego co widzę ip masz zmienne, więc wątpię żebyś miał na 3 różnych kontach to samo ip.
Sprawa wygląda tak, że dopóki nie robicie jakichkolwiek manipulacji typu podbijanie własnych ofert w handlu, sztuczne odświeżanie tematu czy korzystanie z konta brata podczas bana to nic się nie dzieje i jesteście czyści. Jeżeli nie dacie moderatorom powodu do sprawdzania IP, to nikt nie będzie nikomu robić nieprzyjemności.