Witam, panowie albo mi sie cos popieprzylo w windowsie albo przywidzialo, albo tak ma byc. Czego nie ma opcji "zamknij" tylko wyloguj itp... a wydawalo mi sie ze mialem..
Wersja do druku
Witam, panowie albo mi sie cos popieprzylo w windowsie albo przywidzialo, albo tak ma byc. Czego nie ma opcji "zamknij" tylko wyloguj itp... a wydawalo mi sie ze mialem..
Masz 8, 8.1 czy 8.1 Update?
We wszystkich trzech masz w charms barze, w 8.1u masz obok awatara przycisk i tam opcje zasilania, a tu go nie widzę
Bo to jest skrót od Twojego profilu, a nie zasilania.
W Win 8.1 obok ikonki profilu jest też przycisk zasilania, w Windows 8 tego nie ma. Jak chcesz wyłączyć kompa takim skrótem to przesuwasz myszkę w prawo > ustawienia > zasilanie > zamknij.
8.1 Pro - dostepnych prawie 51 aktualizacji
#up to wiem ze jest ustawienia>zasilanie>zamknij
nie ma zadnej opcji abym mial przy avatarze ew w tych opcjach wyłączenia? opcja ustawienia>zasilanie>zamknij jest troche uciążliwa
w 8.1 update masz ppm na win>zamknijlub wyloguj się
i obok awatara
zaktualizuj do oporu i tyle
Winupdate nigdy nie potrafił sobie zakolejkować instalacji wszystkiego, znajduje tylko to, do czego masz potrzebne paczki. Trochę zabawy cię może czekać
czy to mi pomoze zaktualizowac go? http://www.microsoft.com/pl-pl/downl....aspx?id=42327
tajes, to jest właśnie feature pack zmieniający system po raz kolejny
Problem rozwiązany stary. Tyle aktualizowałem, ze któraś z tych sześciu ostatnich odpowiadała - trzeba było by to sprawdzić głębiej. W każdym bądź razie zaktualizowało i obok avatara, profilu pokazał się wyłącznik oraz lupa także jesteśmy w domu. Dzięki wielkie, jeśli możesz temat do zamknięcia, usunięcia.