Cześć i czołem wszystkim posiada ktoś te legendarne itemy które da sie przeniesc z dawnportu brass set i jagged sword i by mi je dał bym rzuciła jakies 10 k na mainie za to :P albo za sposób przeniesienia tych itemów :D
Wersja do druku
Cześć i czołem wszystkim posiada ktoś te legendarne itemy które da sie przeniesc z dawnportu brass set i jagged sword i by mi je dał bym rzuciła jakies 10 k na mainie za to :P albo za sposób przeniesienia tych itemów :D
nie da sie juz ich przeniesc wiec itemy maja w tej chwili pewne spora wartosc, wiec nikt ich za 10k nie pusci ;c
@Egi jak sporą? xd bo mam akurat na Antice cały zestaw
Dawnport set to wartosc premium scrolla, jak nie kilku.
Z innego forum:
Cytuj:
Sprzedam kostkę (die) na Irmadzie (5 p scrolli).
Sprzedam Dawnport Set na Rooku (3 p scrolle) i Dawnporcie na Antice (cena do uzgodnienia).
Kupię halabardę na Guardii i ew. kostkę.
U nas na Harmonii te sety na rooku chodzą po 1kk+ w kasie na mainie.
Kilka dni temu oddałem jeden brass set na Harmonii za darmo xd
Mam jeszcze na Harmonii jeden i na Antice jeden i z 4-5 na dawnporcie na Antice:P
Niektórzy próbują sprzedawać każdy item za Premium Scrolla, co oczywiście skutkuje niepowodzeniem. Ludzie nawet nie chcą za cały set dać jednego PS.
Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę transakcję wymiany, jak scrolla można dać na trade, tak wymiana za gp na mainie może skutkować oszukaniem.
No, chyba, że ktoś zaufany sprzedaje na forum czy coś.
Co do tematu, za 10k to nic nie dostaniesz z dawnport setu :P
@down
No, napisałem, że ze scrollem nie ma problemu, ale gorzej jak chcesz sprzedać za golda :P
Akurat z wymianą nie ma problemu, dajesz premm scrolla na noobka którego rokujesz(pacc scroll nie znika) po zrookowaniu jesteś na dawnporcie z dawnportu przechodzisz na rooka wrazem ze scrollem i się wymieniacie ty mu scrolla on ci brass seta