Polecicie coś wypróbowanego (najlepiej przez siebie), taniego i wiadomo dobrego zarazem.
W jakich sklepach stacjonarnych szukać takiego etui ?
Wersja do druku
Polecicie coś wypróbowanego (najlepiej przez siebie), taniego i wiadomo dobrego zarazem.
W jakich sklepach stacjonarnych szukać takiego etui ?
na cebulę można zrobić samemu z folii ameliniowej. działa identycznie. Najtańsze etui na kartę/dokumenty/DO/Prawo jazdy. Wyłożyć środek, albo dwie "koszulki" folią aluminiową i nikt nie zeskanuje.
A to pytanie chyba podchodzi pod temat:
w jakich przypadkach takie etui jest przydatne ?
Słyszałem, że można samemu zrobić z folii aluminiowej, jednak wolę zakupić niż bawić się w składanie etui samemu.
albo nosić dwie karty zbliżeniowe w portfelu i da taki sam efekt
W MediaMarkt widziałem coś takiego po 16zł.
Nie byłbym taki pewien, gdzies widzialem taki test na YT. Pokazali tam, ze mozna odczytywac nawet kilka kart zlaczonych razem. Jak znajde to wrzuce.Cytuj:
albo nosić dwie karty zbliżeniowe w portfelu i da taki sam efekt
cóż, ja jestem pewien, bo próbowałem raz zapłacić zbliżeniowo portfelem, w którym były dwie karty i nie dało rady. ale chętnie zobaczę filmik. może jakiś zmodyfikowany terminal 9
Od 40 sekundy https://www.youtube.com/watch?v=ckejiFhdHss pokazuja jak czytaja 3 zlaczone karty i zawsze jest ktoras przeczytana. Takze smiem twierdzic, ze sklepowe czytniki i owszem nie radza sobie z dwoma kartami ale inne juz tak.