Muszę napisać 5 stronicowy esej na wybrany temat o historii USA. Tylko za bardzo nie mam pomysłu o czym mógłbym pisać, może podpowiecie coś, co będzie łatwe, przyjemne, z dużą ilością informacji na necie i w ogóle, żeby można było się rozpisać?
Wersja do druku
Muszę napisać 5 stronicowy esej na wybrany temat o historii USA. Tylko za bardzo nie mam pomysłu o czym mógłbym pisać, może podpowiecie coś, co będzie łatwe, przyjemne, z dużą ilością informacji na necie i w ogóle, żeby można było się rozpisać?
-borykania o prawa obywatelskie Afro-Amerykanow 1950-1970
-zycie i morderstwo Abrahama Lincolna
-lata 20 - czas wielkich przemian (linia fabryczna Forda, rozwijajace sie miasta, przemysl rozrywkowy, zanik rolnictwa)
-Pearl Harbour
O wojnie secesyjnej napisz :P
ja Ci moge napisac na temat powstawania banku centralnego, o historii bankach w juesej, tylko nie wiem czy na 5 stron da rade ;|
Musi być koniecznie 5 stron.
Napiszesz po polsku czy angielsku? Bo jak po polsku to płacę mniej.
Ile byś sobie liczył?
@hajer ;
Na necie jakaś babka zażyczyła sobie 200 PLN za napisanie tego po angielsku XDD. Dobry biznes, ale podziękowałem. Ciekawe czy znajdą się tacy ludzie, którzy zamówią taką usługę.
i jeszcze pewnie głupoty tam napisze :D obojętne, tylko właśnie muszę ogarnąć, czy się zmieszcze :D
cena, to przelew na hosting, maksymalnie 30 zł, koneicznie musi być to przelew bankowy, sam bym sobie poradził, ale niestety w moim aliorze musisz czekać troche czasu zeby Ci list wyslali ze zmiana nr telefonu, a bez tego przelewu nie zrobisz...
jak coś to pisz, temat dotyczyłby historii banków i banku centralnego w jueesej
Nie wiem o co chodzi, ale przelew szedłby z T-Mobile Usługi Bankowe.
Temat pasuje, cena pasuje - jeśli walniesz to po angielsku i nie będzie to na poziomie podstawówki to biere.
Ogarnij czy dasz radę na 5 stron, czcionką powiedzmy 12 (wal akapity czy odstępy to zajmie miejsce).
I zważając na datę rejestracji, liczbę postów najpierw dostaję pracę i później robię przelew. Nie jest to żaden wyznacznik, ale jednak...
Dobra, spróbuje to napisać tą czcionką :D zobaczymy jak będzie, jak cos dam info na pw, nawet jak nie dam rady.
o Hiroszimie napisz cos ciekawego :}
Ile Ci to może zająć? Deadline nie mam, ale to jest na zaliczenie wykładu (nie poszedłem na egzamin XD), więc im szybciej, tym lepiej.
@hajer ;
Jak będzie mniej stron to coś wykminimy, ale wolałbym jednak, żebyś nie zszedł poniżej 4.
Okej, jutro sprobuje napisac, jak nie to pojutrze powinno być, ale jak coś, z góry mówię, żebyś w 100% na mnie nie polegał, bo to zależy ile będę miał pracy, jak będę miał wolne to z chęcią napiszę. bo lubie ten temat, jak coś kontakt pw :)
www.essaytyper.com xd
jak się boisz (bo to działa na podstawie ang wiki) to przerabiasz, przestawiasz i heja
Taki protip jak piszecie jakieś prace, a nie wymagają od was konkretnego formatowania tekstu/nie liczą ilości słów - używajcie czcionki o nazwie "Verdana". Jest prosta, schludna, ale objętościowo tekst jest dużo większy wizualnie i nie wygląda to sztucznie.
http://puu.sh/iqeSH/8a04429fe1.png
Times New Roman, 11
http://puu.sh/iqeUL/07e83677d0.png
Ten sam tekst, Verdana, 11.
Just sayin'.