posiadam 15 lvl druidka z 40m lvl na postaci jest raptem z 5k, posiadam pacc, od czego zacząć, na czym expić, żeby był profit bo z hajsem ciężko. Mógłby mi ktoś kto grał już druidem coś na ten temat powiedzieć :P?
Wersja do druku
posiadam 15 lvl druidka z 40m lvl na postaci jest raptem z 5k, posiadam pacc, od czego zacząć, na czym expić, żeby był profit bo z hajsem ciężko. Mógłby mi ktoś kto grał już druidem coś na ten temat powiedzieć :P?
Dobij 20 lvl i pierwsze co zrób to biegnij po Blood Herb (broni go gs, klikasz na drzewko, kilka kroków więc na haste i utamo dasz radę) - w zależnosci od serwera masz 1cc+ do przodu, drugie 1 cc masz z deserta. Od 25 lvla możesz zacząć expić powoli na Spike w kazordoon (mumie, ds, ghosty - sporo gp). I tam siedzisz do 49, polecam zaopatrzyć się w Stealth Ringa, często uratuje Ci tyłek, albo bijesz pojedyńczo albo AOE z GFB/Avalanche i wyciągasz nawet 250k expa na 1h przy 40 lvlu~~. To taki początek.
Spike jest zaraz pod DP i biegniesz do góry, strasznie blisko więc sobie nawet możesz ciągnąć lootbagi. 250k na 1h wyciągniesz oczywiście nie zbierając loota i rzucając ciągle gfb/ava na spore grupki.
Jak deserta na 100 % znasz to co do Blood Herba znalazłem na yt gdzie co i jak, krótko i na temat.
https://www.youtube.com/watch?v=Cr3X6Cp2Dak
a jakieś taski opłaca się robić?
Możesz robić np na Tarantule, jak zabijesz bossa i Ci się poszczęści z 2 silkami i innymi dropami to masz od 1-2cc z dropa. Nagrody z Taska i co leci z bossów sobie wygogluj i sam wykalkuluj co jest warte zachodu.
Jeśli planujesz ubić Demodrasa dla Outfitu lub na sprzedaż (chociaż 40 cc teraz żadnego wrażenia nie robi na 100 lvlu), a głównie to się robi dla Demon Oak Questu (aby go rozpocząć trzeba ubić 6666 demonów a żeby wziąć taska na demony trzeba mieć zrobione inne taski i rangę)
a jakie qquesty robić warte uwagi?
Przecież Ci dałem dwa pierwsze "questy", na tym lvlu nie ma ich zbyt dużo.
ale mówie trochę o późniejszej grze tak do 50 lvl'a bo nigdy nie grałem druidem i nigdy na rl nie miałem pacc, więc kompletnie nie wiem co i jak
Najpierw dobij, później się martw, niekoniecznie na pacc ale na 35 masz Crusader Helmet Q a na 40 OF z tych mniej skomplikowanych (typu, pójdź, wybij, weź nagrodę - każdy po 5-10 min roboty). Na 50 BK quest. Znajdź gildie a z pewnością gdy zapytasz to Ci wytłumaczą lub po prostu pomogą ;)
Podłącze się do tematu dobiłem 50lvl na the spike ED teraz lecieć na frosty lub wyrmy LB? Mam 7 dni vouchera i z 500k na waste.
na wyrmy lec frosty za mocne dla druta bo drut lodowy jest
Do którego lvl siedzieć na wyrmach i co potem?