Witam, ostatnio mi znajomi zaproponowali flash tibie, ze edem dobrze jak sie ustawi to jest bajka, czy ma ktos pojecie o tym jak ustawic pod eda lub jak sie tym cudem obsluguje flasha? Z gory Dzieki za info :)
Wersja do druku
Witam, ostatnio mi znajomi zaproponowali flash tibie, ze edem dobrze jak sie ustawi to jest bajka, czy ma ktos pojecie o tym jak ustawic pod eda lub jak sie tym cudem obsluguje flasha? Z gory Dzieki za info :)
Rozumiem że "ed" - Elder Druid? Sorry ciężko cokolwiek zrozumieć z Twojego posta :P
>tibia.com
>"Play now!"
>Odpalasz
>ustawiasz hotkeye pod dowolne klawisze na klawiaturze i chodzisz WSAD
>???
>proft
Nie rozumiem jak można porównywać to do "cudu" :D
No tak ale widze ze ludzie maja poustawianie dziwne itd
Nie rozumiem co znaczy "dziwnie", możesz jaśniej?
Przecież flash jest prostu jak konstrukcja cepa, chwilkę poszperać w ustawieniach, ponaciskać wszystko co się da i po 5 minutach jesteś mistrzem obsługi Tibia Flash Client
Nie wiem czy to "dziwne" znaczy to, że nie jesteś zmuszony do używania tylko F1, F2(...), ale możesz bindować sobie klawisze jak Ci się podoba.
Ustawiasz sobie chodzenie na skosy pod q, e, z, x(c). czary np pod 1, 2, 3; zakładanie danych itemów (tj. softów, ringów, tarczy, cokolwiek) pod np. b, n, m.
Ustawienia hotów już tylko zależą od tego jak Ci się będzie lepiej grało.
Tutaj masz linka, może rozwiąże Twoje pytania ^^
http://tibiopedia.pl/forum/t/5280,Ob...lienta-Flash,1
flasha ustawiasz pod siebie a nie tak jak inni mają poustawiane ale jak grasz np. ed i rp to pamiętaj żeby znieniać hoty kilka razy padłem przez takie coś:)