Gdzie expić solo 85 ED'em? Najlepiej miejscówki bez konieczności wykonywania jakiś skomplikowanych questów.
Wersja do druku
Gdzie expić solo 85 ED'em? Najlepiej miejscówki bez konieczności wykonywania jakiś skomplikowanych questów.
zalezy przez co rozumiesz 'skomplikowany' ale lizardy na parnych polach nie sa wymagajace jezeli chodzi o quest co innego z ogarnieciem respa no ale skoro chcesz takie malo skomplikowane to crystal spidery na hidden cave obok tp na bossa lub ice witch temple/nibelor(na nibelor trzeba robic misje ktora robi sie 10minut 8lvlem)
Nie okresliles tez czy chcesz zarobic czy wbic lvl ale zakladam ze zarobic wiec crystal spidery/lizardy/stampory (tez na parnych polach)
Ciezko ci cos konkretnie doradzic bo nic nie powiedziales ;s a wykluczyles wiekszosc najlepszych expowisk
Jeżeli masz hajs to z SD na Ornamondzie, Dle - Darashia lub Frosty. Ewentualnie Wyrmy na dreffi lub Liberty Bay. Do tego hellspawny z e wallami pojedynczo na powierzchni. gs'y, tomby.
Chodzi mi o miejsca, gdzie mogę wyciągnać niezły exp/h, może być waste, ale nie jakieś ogromne. Parne pola akurat mam, zapomniałem o tym powiedzieć.
Wymecz ten children i wratha 2 misje zebys na soule mogl biegac i bedziesz mial spokoj... tomby sa spoko ale juz takie wyrmy mecza baaardzo zreszta na wyrmach od cholery botow nie wiadomo nawet czy twoj server to pvp czy non-pvp a moze retro?
Non-pvp, Olympa ;)
Od razu jeszcze jedno pytanie - można teraz z jakiegoś zaufanego źródła pobrać całą odkrytą mapę Tibii?