-
50+ ek, powrót do tibii.
Elo, z nudów kupiłem sobie pacca na swoim 52 eku, lecz całkowicie nie mogę odnaleźć co gdzie expić itd.
Z eq mam zao helmet, dsm, demon shield, zao legi bohy i relic sword, ze skilli 82/76, w banku 600k na jakieś supple.
Ktoś coś były w stanie podpowiedzieć gdzie huncić, żeby mieć duży exp, ale nawet waste suppli, albo żeby wychodzić na zero?
-
Killer caimany na zao, na yalahar arena i mutated humany,barby na svar, trochę później crystale na nibelor
-
xDDDDDDD CRYSTAL SPIDERY? XDDDDDDDDDDDD BARBY? XDDDDDDDD mutated humany XDD? Plx nie odzywaj sie ok?
50lv ekiem mozesz bic killer caimany badz mutated raty(te drugie srednio z profitem ale jakos przemeczyc sie musisz) od ok. 60lv z bronia z 2 areny mlucisz mutated tigery pod arena yala tak do ok. 70 potem mozesz zrobic quara scout taska na svar i dobijac 80lv na taskach wailing widow i lancer beetle ogolnie polecam zbierac pkt taskow bo dragon claw to niezly zastrzyk gotowki a expisz i tak ;) wszystko z taskami na 80lv robisz gs taski potem zwykle quary mozesz meczyc (tylko constrictory i mantassiny na yala) zrobic werewolf taska zaczac bic sea serpenty jak nie zabocone tylko ze na nie taska dopiero od 130lv ;/ dalej sobie dasz rade team hunty to tez dobra opcja