Witam, otóż biłem jednego bota 28lvl sorkiem 8lvl i po pół godzinnym klepaniu spadł z niego tylko backpack. To już nie pierwszy raz kiedy mi się tak zdarza. Jaki jest % szans na to, że spadnie coś z eq i w ogóle czy to jeszcze możliwe?
Wersja do druku
Witam, otóż biłem jednego bota 28lvl sorkiem 8lvl i po pół godzinnym klepaniu spadł z niego tylko backpack. To już nie pierwszy raz kiedy mi się tak zdarza. Jaki jest % szans na to, że spadnie coś z eq i w ogóle czy to jeszcze możliwe?
Pewnie że jest możliwe, szansa na spadniecie czegoś z eq jest taka sama jak przy zwykłym dedzie, po prostu pech
Wiecej razy spadnie Ci sam bp niz bp + eq
a ty serio myślisz ze ludzie na bot charach mają coś więcej jak brass set? xD
Zombie 90 ek miesiac po starcie chrony wbijam mu rs -> frozen starlight, justice seeker, golden armor, zaoan legs, bohy, gearwheel chain, zaoan albo royal helmet... a tak na codzien bez blessow bocil po prostu ludzie kupuja jakies k sety na te nawet 30 najty co na mino stawiaja ;d
ja z miesiac temu jak gralem jezcze na rl odpalilem niechcacy skulla i zaczelo mnie bic 5 osob, padlem i w temple obudzilem sie tylko ze spodniami. Zastanawialem sie jak to mozliwe ze przy jednym dedzie stracilem z 150k bo stracilem caly bp z potami itd, ale oprocz tego polecial: helm, armor, buty, naszyjnik,bron i tarcza. Ten system jest przejebany, pech albo szczescie.
Niby jeden zwykly ded na skullu a w temple pierwsze co to myslalem ze mialem rsa jak mialem puste eq ;)