tak, wiem że było już kilka-naście razy, lecz doszło kilka nowych i ciekawych miejscówek
Gdzie teraz opłaca się huncić knightem (manual pacc) dla profitu? A gdzie dla expa?
Wersja do druku
tak, wiem że było już kilka-naście razy, lecz doszło kilka nowych i ciekawych miejscówek
Gdzie teraz opłaca się huncić knightem (manual pacc) dla profitu? A gdzie dla expa?
a skile i eq i swiat?
Najlepszy exp i kasa na takim lvl to yielotathaxy na zao. Po za nimi wyrmy na lb, ice witch temple, gsy, crystale na nibelor, brimstrom bugi ale one gdzieś tak od 120lvl
sea serpenty stary resp, skacząc po 4 dziurach lewa górna część respu exp 350-450k/h, max na zielonej 105ek miałem 600k/h exori style waste tam nie miałem
a jakiś miejsce bez robienia questów na dostęp jest? czy jednak warto poświęcić czas i porobić jakieś questy ?
Dostępy zawsze warto robić to się przydadzą prędzej czy później. Ale miejsca bez bawienia się w dostępy to: Yielo i killer caimany na zao, w tych dwóch trzeba zrobić tylko jedną misje new fontiera. Wyrmy na lb bez żadnych questów, ice witch temple w sumie też bo można dojść z buta ze svar. Dostęp na yalahar i dzielnica cmentarna gsy i mutated baty, ewentualnie arena na yalahar. Na lepsze expy już są potrzebne większe questy
Bez dostępu to jeszcze bog ridery na edron ale to średni pomysł tam expić
Prócz tego co wszyscy UP to możesz zobaczyć Wyrmy na Drefii. Jeżeli nikogo nie będzie to exp leprzy niż na LB. Ogarnij sobie jakiegoś ED na WorldChacie. Wtedy Hellspawny na Yala, Behemoty na Edron, dobry exp i profit dają Werewolfy (na to również jest jakaś łatwa misja do zrobienia). Możesz wtedy bić task.
Wszystkie miejscówki powinny dawać dobry profit albo wychodzić na 0. Ja tak miałem swoim ekiem. Zawsze po 2-3 moby na klate i exori style więc nie oszczędzałem za bardzo.
wyrmy na drefii to ~320k/h na zielonej (razem se skałkami) na exori style
na dłuższą metę profit będzie