siemanko, mam pytanie, jako ze dawno nie gralem na rl, mianowicie - po ilu minutach stania w bezruchu kickuje mnie ?
wlasciwie to caly czas bije mad sheepa (skilluje) ma to jakis wplyw? z gory dzieki.
Wersja do druku
siemanko, mam pytanie, jako ze dawno nie gralem na rl, mianowicie - po ilu minutach stania w bezruchu kickuje mnie ?
wlasciwie to caly czas bije mad sheepa (skilluje) ma to jakis wplyw? z gory dzieki.
15 minut
po 15minutach następuje kick
to że bijesz nie ma wpływu, musisz się ruszyć (obrócić) lub coś napisać
dzieki wielkie chlopaki, repuciki leca, mozna zamknac :)
@zakius ;
i dalej nie wystarczy
A myślałem, że naprawili... No bez jaj, na pewno cię nie ma przy kompie jak rozmawiasz z ludźmi...
wystarczy coś pisać ale nie "rzucać" czary
Taka "bloka" że nie wystarczy coś napisać została jeszcze z czasów jak ludzie skillowali afk na target dummy i zaciskali czymś hotkeya aby spamował czary i ich nie wywalało po 15 minutach, potem Cip się wkurwił i wprowadził tą blokadę na czary. Target dummy dawno zostały zastąpione off treningiem a blokada została :D
teraz wystarczy stanać w odpowiedmin miejscu i zostawić dwie strzałki wciśnięte. i można do ss siedzieć
Nigdy nie wystarczyło pisać, a czary działały
Tylko zmienili działanie hotów: Kiedyś jak byl wciśnięty cały czas próbował wykonać akcję, teraz tylko onButtonDown wywołuje (i chyba onButtonUp jeśli minęło ileś czasu)