Mam na dysku mase gier . Gw2 . Elder of scroll online .The Secret World.League of Legemds ..a ciągle mnie kusi do tibi ? Pytanie czy warto i czy jest z kim grać? Chce kupic pacca ale ciągle sie boje ,że wywale kase na marne ....
Wersja do druku
Mam na dysku mase gier . Gw2 . Elder of scroll online .The Secret World.League of Legemds ..a ciągle mnie kusi do tibi ? Pytanie czy warto i czy jest z kim grać? Chce kupic pacca ale ciągle sie boje ,że wywale kase na marne ....
Powiem tak: warto i nie. Zależy czego chcesz od Tibi. Jeżeli zabawy samodzielnej i expienia to prawdopodobnie znudzi Ci się to po jakimś czasie(ja od zera wytrzymałem na PACCu do około 90lvl i znudziło mi się). Natomiast jeżeli miałbyś kolegów, z którymi grałbyś to na pewno Tibia tak szybko by się nie znudziła i była by dobrą odskocznią od dzisiejszych gier z wypasioną grafiką.
no własnie ... nie mam z kim grać więc chyba odpowiedź już wiadoma a wątpie aby ktoś chciał grać z noobkiem:/
Zawsze możesz się zgadać z jakimiś randomami na world chatcie. Albo kimś z torga, zależy na jakim serwerze byś grał.
Ja też w sumie gram sam na servie. Ale z czasem poznaje się ludzi, nawet tych z torga i bez żadnych wstępnych ustaleń itp. Najlepiej zacznij (o ile chcesz) na servie na któym gra dużo ludzi - europejskim i dołącz do gildii. Coraz częściej ludzie wolą hunty i questy w teamach, ba, dużo questów i huntów wymaga nawet teamów. Moim zdaniem dobra odskocznia żeby popykać kilka minut ;p.
Na antice można pogadać na World chacie, hunty teamowe na każdym poziomie, dużo ludzi czyli wszystko co w starej tibii z wyjątkiem niepowtarzalnego efektu 'bycia noobem"
jak chcesz osiagnac jakis level albo cokolwiek osiagnac to nie polecam antiki
kazda miejscowka jest zabocona, serwer pelen polakow jak wiadomo polacy w mmo to smiecie, zlodzieje i konfidenci
do tego na antice na worldchacie udzielaja sie same zjeby, nie polecam