Witam
W jaki sposób wbić 100 lvl palladynem, aby trwało to jak najkrócej?
Wczoraj zrobiłem sobie pallka i chcę go szybko wylevelować. Kasa się nie liczy, mogę dużo wykorzystać, skille mam marne bo w świeżo zrobiona postać.
Oczywiście PACC jest
Wersja do druku
Witam
W jaki sposób wbić 100 lvl palladynem, aby trwało to jak najkrócej?
Wczoraj zrobiłem sobie pallka i chcę go szybko wylevelować. Kasa się nie liczy, mogę dużo wykorzystać, skille mam marne bo w świeżo zrobiona postać.
Oczywiście PACC jest
przede wszystkim stawiaj go na noc na skille
jak chcesz lvl i nie liczą się dla ciebie taski z jakiegos powodu to cyce ze stealth ringiem na początek, dalej pewnie ktoś już lepiej podpowie
no do 30lvl mozesz siedziec na cycach edron z ringiem a potem tampir tomb przed tp (ok. 150-200k/h) tak do 60lvl (ew. jak masz mozliwosc to quest na bone beast island) a od 60lvl power bolty i na frosty ogolnie od 60lvl siedz caly czas na frostach z boltow/arrowsow az do 100
cyce z ringiem, ogarnij kogos kto bedzie robil Tobie refille, inwestuj w skilla (budzetowa opcja to bicie spearami w trolle, na bogato to small stony w dowolne rzeczy), jak masz kolege blokera to mozesz bic juz powazniejsze rzeczy od 30 lvl :)
Mam 65 rp i gdzie te frosty? byłem na okolnir ale tam albo mało miejsca albo 3+ i małe do tego. Dle gdzie można bić?
DLe to od 130 z firewalkerami dopiero bo te firebomby bez tego zadają z 80% obrażeń jak nie więcej...
Frosty to za bardzo wyboru nie ma, ogarnąć spawn na okolnir i można biegać, ale exp na pewno nie będzie jakiś bardzo duży
Ale to rp, niestety to już tak jest
70 - drille > parne pola, dl'e na farmine