Rozglądam się za jakąś nową ofertą najlepiej mix. Chodzi mi o to, żeby były rozmowy i sms nielimitowane lub jakieś pakiety do kupienia w dobrych cenach. Nie chcę też płacić 100zł za abonament wiadomo ;)
Wersja do druku
Rozglądam się za jakąś nową ofertą najlepiej mix. Chodzi mi o to, żeby były rozmowy i sms nielimitowane lub jakieś pakiety do kupienia w dobrych cenach. Nie chcę też płacić 100zł za abonament wiadomo ;)
Nju z rachunkiem, miesięczny okres wypowiedzenia
Chyba tyle, ogólnie abonamenty są bardzo słabe a mix to śmierć, po co chcesz się wiązać?
Znaczy w sumie to pytam bo mamie się kończy umowa w t-mobile i już tam na pewno nie wraca ja mam normalnie na kartę. Z tymi umowami to tak napisałem, że mix/abonament ale dobrze, że przypomniałeś mi o samej karcie bez umowy bo jeśli by była możliwość na samą kartę bez umów to było by to najlepsze wyjście właśnie.
@zakius ;
Sprawdź Virgin Mobile, mają dobre oferty na kartę.
Natomiast abonament w Nju Mobile jest spoko, bo płacisz maksymalnie 39 PLN, a i umowa jest zawierana na czas nieokreślony z miesięcznym okresem wypowiedzenia. Mam i polecam.
najciekawsze moim zdaniem: mobile vikings za 19zł: 31 dni od doładowania masz aktywne pakiety: nielimitowane smsy, 2GB internetu (które jeśli doładujesz zanim się skończy okres ważności pakietu się stackuje do 8gb), nielimitowane rozmowy do play, wikingów, virgin, redbull i dostajesz 19zł na wykorzystanie na rozmowy (19gr/min), mmsy i usługi premium oraz oczywiście jak nie doładujesz to na neta i smsy, konto ważne rok po doładowaniu
mobile vikings za 29 to samo ale 4gb neta i 29zł
virgin mobile za 29zł podobnie, ale 29zł kosztuje pakiet nielimitowanych rozmów i smsów do wszystkich i 2gb neta, na ewentualne premium nic nie zostaje
redbull i lyca są dla mnie zbyt skomplikowane, może coś fajnego można z tego wyrzeźbić
Ok dziękuje wam bardzo, ja korzystam z dniówki w heyah bo mam darmowy internet + dniówka sms i wychodzi bardzo tanio. Teraz widzę jest coś takiego jak tygodniówka 7zł za 7 dni nielimitowane rozmowy do wszystkich. Czyli wychodzi 21zł miesięcznie to moim zdaniem też spoko wychodzi.