Witam, z 1h temu wbilem na tibie poszelem na afk z 30 min wracam a tutaj nie dosc ze Tibia.com nie dziala to na tibi taki error jak i na stronie tak i w tibi.
Załącznik 333457
Załącznik 333458
Wersja do druku
Witam, z 1h temu wbilem na tibie poszelem na afk z 30 min wracam a tutaj nie dosc ze Tibia.com nie dziala to na tibi taki error jak i na stronie tak i w tibi.
Załącznik 333457
Załącznik 333458
Jest o tym temat jeden pod tym -.-
no rozjebie mnie robilem runki bo zara na expa mialem isc przafczylem wyjebalo mnie a tu huj znow to co wczoraj ci co byli online normalnie moga grac ci co chca wbic moga kurwa tylko chciec
Wiem ze temat byl, ale ze nawet na tibi com mam error? i dzisiaj przez caly dzien bylo extra wychodzilem wchodzilem i nagle lipa. oraz typ ERROR jest inny niz przedtem.
Ja pierdole zalogowałem na chwile, a od wczoraj czekałem, poszedłem wziąłem prysznic i kurwa znowu nie moge zalogować... patrze tibia,com też nie działa, cała Tibia padła czy jak ? xd
Nie padła, mi śmiga
Załącznik 333460
To też jest bug związany z problemami z połączeniem? ☺ ilekroć próbowałem wpisać jakąś postać przez tibia-stats wyskakiwało mi, że ona nie istnieje O_o
tak to bugi :) ja wczoraj miałem problemy z zalogowaniem, w tej chwili również mam
wyłączyli tibia.com zeby im nie biadolili na forum ze znowu cos nie dziala :)
Bardzo ładnie, bardzo ładnie, szykuje się kolejny voucher ^^
przecież już można się logować normalnie