Pytanie drugie o bossy - czy może taki się zrespić tuż obok gracza? Mówię tu o bossie typu General Murius - hasasz sobie po Mintwalin, a tu pyk, armia obok Ciebie w sekundę.
Wersja do druku
Pytanie drugie o bossy - czy może taki się zrespić tuż obok gracza? Mówię tu o bossie typu General Murius - hasasz sobie po Mintwalin, a tu pyk, armia obok Ciebie w sekundę.
Raidy nigdy nie były blokowane przez gracza, a teraz dotyczy to też dużej części regularnych respów
Edit: Ale nie w sekundę, jakieś 5 chyba pojawia się animacja zanim się zresoi, przynajmniej zwykłe moby... A może nawet i więcej także jak widzisz coś takiego w dziwnym miejscu to śmiało uciekaj
Chociaż jak kiedyś byłem na piratach to wtedy nie było tej animacji...
Tak, nawet CM Mirade o tym wspominała w odpowiedzi na jakieś pytanie, o ile mnie pamięć nie myli.
Dzięki wielkie panowie:)
Pojawiają się od razu, tego jestem pewien, bo siedziałem na dachu 2 poziomy nad respem muriusa kiedy ten nagle wyskoczył. Nie miałem tylko pewności, czy nie zablokowałbym go siedząc poziom niżej, lub wręcz obok niego;)
pytanko ja mam jeszcze podobne zwiazane z blokowaniem spawnu: jezeli nie da sie blokowac respa bossow to dlaczego na refugii udalo sie zablokowac spawn ferumbrasa kiedys? jak to mozliwe?
Może nie było miejsca? Mob się nie zrespi na kratce z inną istotą
kiedys przed dodadniem moda z nieblokowaniem respow (jakis rok temu?) mozna było blokowac respy potworków ale bosów nie kolo mnie na mint pojawil sie general (mialem stracha bo nie wiedziałem co to sie stało ze miliard mobów w koło mnie ;p)
serio da się blokować respy bossów jak nie mają gdzie się zrespić?
#tibia2015
No spawn feru nie jest za duży to pewnie się da (albo dało), z innymi by było więcej roboty