siema, kusi mnie, żeby zacząć grać na chronie, jaki lvl jestem w stanie spokojnie wbić sorcem od 0 w ciągu 30 dni pacca? żeby nie maniaczyć po 5 godzin dziennie?
Wersja do druku
siema, kusi mnie, żeby zacząć grać na chronie, jaki lvl jestem w stanie spokojnie wbić sorcem od 0 w ciągu 30 dni pacca? żeby nie maniaczyć po 5 godzin dziennie?
grając po 2h (tylko na zielonej), nie robiąc questów, mając jakąś kasę + pacc to myślę, że ok 80lvl byś wbił
jakąś kase to znaczy ile? bo nie chce za dużo wydawać pieniędzy na to
nigdy nie grałem sorcem na rl, więc nie jestem w stanie określić, ale zakładam 500k na waste, aczkolwiek zaczekaj na jakiegoś sorca aż się wypowie
Na voucherze w 3-4 dni z 8 na 70 lvl druidem wydając na to 400-600 k, więc jak będziesz grał bez waste, będziesz miał to 1kk to ten 80-100 w 30 dni to nie problem :>
Tylko osobiście polecam najpierw na off trainingu albo też na waste na manasach z 40-50 mlvl, o wiele Ci to ułatwi grę i zmniejszy waste podczas expa
będę miał maks 10cc bo nie będę wydawał na to w sumie 100zł...
nie słuchaj ludzi, co mówią że za 1 paccem, ze skillsami 0 wbijesz nagle 100 lvl w 1 meisiąc bo tibia jest teraz taka prosta, szczególnie że jak sam piszesz nie masz kasy + konto nowe = bez vouchera
jak będziesz grać po 2 godziny dziennie to z 50 lvl wbijesz tak mi sie przynajmniej wydaje
na chronie 10cc kosztuje około 10 zł
nie będę grał na innym serwerze co gra po 100 ludzi bo po co
Jak masz ccki, to polecam tak: 8-33 cyclopy mistrock, 33-50 yalahar necrosy i hero (tu się zacznie nawet profit), 50-80 wyrmy lb z sd , 80-100+ poi dls :)
od polecam water elementale :)
Nie weim jak na twoim servie czy sa bocone czy nie ale zawsze dobry exp tam :)
Wyboc sobie chara lepiej
recznie sorkiem bez hajsu to jest tragedia a nie gra
a tak na bocie wpadnie Ci 100lvl, jakis tam mlvl i sie niby bawic mozna ;p
no szczególnie jak teraz banują na potęgę i pewnie przed 20 by poleciał jeszcze.
@top
od 0 w 10 dni grając na zielonej bez najmniejszego problemu nie wastując wbijesz 50, potem ile wbijesz to już zależy ile chcesz na to przeznaczyć, czy ktoś ci pobloczy
Gdzie najszybciej wyexpie od 35 do 50 lvlu sorca na faccu?