Hey,
mam pytanie zamawialem sobie scrolle przez tibia.com a zamiast scrolli dostalem premium time odrazu zaladowalo mi go na konto a ja potrzebowalem scrolli,
jest jakas opcja aby zamienic ten preium time na scrolle?
Wersja do druku
Hey,
mam pytanie zamawialem sobie scrolle przez tibia.com a zamiast scrolli dostalem premium time odrazu zaladowalo mi go na konto a ja potrzebowalem scrolli,
jest jakas opcja aby zamienic ten preium time na scrolle?
Możesz pisać do supportu, że nie umiesz czytać,a oni odpowiedzą, że niestety nie mogą robić wyjątków
jak nie umiem czytac? zaznaczylem opcje ze scroll ma przyjsc, jak i wiele razy wczesniej i zawsze przychodzil normalny scroll wiec nie wiem czemy tym razem sie pojebalo i premium time zaladowali mi
To jeszcze sobie sprawdź na mailu i ile zapłaciłeś, scrolle są droższe
placilem za scrola 36.10 bo wtedy byla taka cena za scrolla, a premium time bylo 34 z groszami
Nie zakladajac nowego tematu, czy jak kupie jednego na konto to moge przeniesc jednego do gry czy musze wiecej?
Zależnie od metody płatności musisz mieć aktywne Premium lub aktywne 30 dni na każdego przenoszonego scrolla, 80 lvl u takie tam (po aktywacji masz 29 dni, 23h 59 min także praktycznie musisz mieć miesiąc więcej jak placisz kartą lub pp)
Właśnie przy metodach płatności kartą lub Paypalem miałem jednego X, więc wysłałem im przelew, mam nadzieję, że będę mógł przesłać go do gry