Cześć, jakie teraz pakiety są najbardziej opłacalne? Byłem wczoraj w play i za 40 zł miesięcznie na 2 lata mam 1 GB internetu. Nie ma jakiś solo kodów na neta które się bardziej opłacają?
Może u innego operatora?
Wersja do druku
Cześć, jakie teraz pakiety są najbardziej opłacalne? Byłem wczoraj w play i za 40 zł miesięcznie na 2 lata mam 1 GB internetu. Nie ma jakiś solo kodów na neta które się bardziej opłacają?
Może u innego operatora?
Dołączam się do pytania, bo mam chujową ofertę w playu, a jeszcze rok umowy.
w redbulu na ofercie redbull mobile na karte (starter za 9zl z puszka, nie mylic z redbull energy na karte) internet lte masz za darmo, jedyny warunek to posiadanie waznosci polaczen wychodzacych i 30zl na koncie (za aktywacje pakietu nie placicie nic)
Czyli mając abonament ( w teorii 50zł) w playu, mogę tego normalnie używać?
nie, to jest oferta redbull na karte
musialbys isc do salonu play kupic starter z puszka redbulla zaladowac za 3 dyszki i dostajesz jakos 1gb internetu za doladowanie, 3 dychy masz do wykorzystania, a pakiet aktywujesz sobie za free
http://www.redbullmobile.pl/oferta/n...ryfy-na-karte/
spoko oferta dla kogos, kto najbardziej w tel ceni sobie internet a prawie nie dzwoni/nie wysyla sms
#edit
w sumie możesz sobie załadować konto za 5 dyszek i masz 2GB internetu w kazdej dostepnej technologi+ nielimitowany internet LTE + 50zł do wygadania na 100dni
seems legit
oferta 4w1 w play za 21 zł ;D 2gb + kumulacja z niewykorzystanego z poprzedniego miesiaca jezeli doladujesz konto ponownie
ja sie przenioslem do vikings mobile
29 zl/miesiac masz nielimitowane smsy do wszystkich, nielimitowane rozmowy w play i vikings, 4gb neta i 150 min do wszystkich
wszystko w ofercie na karte i nie jestes zwiazany zadna umowa. aktualnie chyba najlepsza oferta
Jeśli o stricte internet to nielimitowany internet za 45zł - play. Limit ofc ma, ale 100gb miesięcznie to sporo. Na kartę, więc jak stwierdzisz że Ci nie pasuje to dotoczysz się do końca miesiąca i kończysz zabawę.
ja przenoszę właśnie numer do virgin, w pakiecie za 29zł poza darmowymi rozmowami do wszystkich i sms mam 2gb internetu, w pakiecie za 49zł mam to samo z tą różnicą, że internetu jest 10gb, lte, zasięg play+orange, pakietami można sobie żonglować z miesiąca na miesiąc, oferta na kartę więc nic Cię u nich nie trzyma, nie trzeba aktywować pakietów co miesiąc, same się aktywują po doładowaniu
ja w sumie byłem w play i jest tak
W abonamencie: za 40 zł miesięcznie
1 GB neta, bez limitu rozmowy i sms/ mms do wszystkich - umowa na 15 miesięcy
Albo
Oferta rodzinna
bierzesz na 2 lub 3 telefony/numery
umowa na 24 miesiące: 56 zł miesięcznie
W tym jest 10 GB na miesiąc dla wszystkich 2 lub 3 numerów + karta z netem gratis do kompa czy coś takiego.
nielimitowane połączenia do wszystkich sieci. No i tyle.
Jeżeli nie chcesz płacić 45 zł tylko np. 25 to najbardziej opłaca się orange free.
http://www.orange.pl/kid,4002009309,...6,article.html
25 zł - ponad 6 gb internetu i 25 do wykorzystania.
@up
lepiej wychodzi 50 zł na 3 miesiące 12 GB w takim razie
No lepiej, ale najlepiej w playu. Tylko nie wiem czy jest tam coś takiego jak kod na rok ważności konta jak jest np w orange. Mi osobiście te 6 gb starcza na ok. 2-3 miesięcy.