_
Wersja do druku
_
Imo sam klimat Daredevila wystarczy żeby bić na głowę Arrow i poważnie konkurować z Flashem. Pierwszy sezon obejrzany, czekam na drugi. Jak na razie trudno mi na cokolwiek narzekać.
No jak tak mozna pisac @matizioom ;
Przeciez juz za same slabe CGI Flash ma 7/10 w maxie :s Zeby nie wzbudzac jakiegos shistormu od razu to przyznaje sie bez bicia ze jestem mocno anti-DC :<
widzialem juz caly sezon moge tylko powiedziec ze jest slabszym serialem od arrow, flash lub shield ale z racji tego ze lubie marvela to przyjemnie sie ogladalo
Fisk super zagrany
Już w sumie z tydzień temu obejrzałem cały sezon, serial zacny, zdecydowanie inaczej pokazany bohater niż w Arrow czy Flash.Warto obejrzeć.
Serial świetny, bardziej mroczny i bardziej realistyczny od Flasha/Arrowa. Świetni aktorzy, którzy grają na prawdę zacnie, szczególnie podobała mi się gra Wilsona Fiska aka Kingpin. Można śmiało stwierdzić, że serial bez problemu zjadł Flasha i Arrowa, z niecierpliwością czekam na drugi sezon. Teraz filmy/seriale marvela wchodzą w drugą fazę bardziej dramatyczną, dlatego powstał właśnie Daredevil, polecam też obejrzeć Agents of S.H.I.E.L.D, też całkiem fajny serialik, który jest tak jakby połączony z filmami.
w którymś odcinku daredevila był taki typek z długimi włosami, wydaje mi się że to jakiś villain był, ktoś wie kto to był?
@edit
o tego typa mi chodzilo, kto to?
Załącznik 333452
imo Daredevil jest o klasę wyżej od innych seriali o superbohaterach. Najbardziej właśnie ten klimat mi się podobał i to że jednak dostawał w mordę/był wyczerpany w trakcie i po walkach.
A ten duży typol to nie jest ten cały Ironfist?
Wilson Fisk to Kingpin
Chodziło mi o tego ze screena ;-d. Bo chyba ma być od netflixa jeszcze 3 inne seriale o superbohaterach a później "łączony" defenders ta?
tak, A.K.A. Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist
A ten ze zdjęcia to chyba Stone, z tego co udało mi się wyszukać.
Cytuj:
DeKnight wyjaśnił też tajemnicę Black Sky z 7. odcinka:
To jest częścią czegoś o wiele większego. Jest wzmianka o Black Sky w innym odcinku niż 7. Jeśli fani spojrzą uważnie na 1. odcinek, znajdą odniesienie do Black Sky. To wizualne nawiązanie do Black Sky, które jest ważne dla Nobu i jego ludzi. Jedno z najczęściej zadawanych mi pytań brzmi: „Z kim rozmawiał Stick?” Już nazwaliście osobę, z którą rozmawia, ale ja tylko mówię: „To postać z komiksów”. Każdy fan komiksów będzie wiedział do kogo Stick kieruje swoje słowa. Chcieliśmy to wyciągnąć z komiksu Franka Millera „Man Without Fear”.
Znacie jakąś stronę gdzie za free można komiksy poczytać? czy po prostu na zatoce piratów szukać?