Wlasnie sobie robie knighta na noobkoncie co teraz jest najlepsze?:p dawno nie gralem a nie wiem co wybvrac ;p mysle o axe co wy na to?
Wersja do druku
Wlasnie sobie robie knighta na noobkoncie co teraz jest najlepsze?:p dawno nie gralem a nie wiem co wybvrac ;p mysle o axe co wy na to?
emm... różnica jest praktycznie zerowa.
armor do axów jest najdroższe, od clubów najtańsze, swordy mają shielda jeszcze, ale co za różnica jak teraz się nie używa tych itemków?
patrząc na umbralki to najlepiej wychodzi club(wow, w 2h aż jeden ataku więcej niż pozostale)
a tak to kwestia gustu.
protip: cluby są tańsze, ringi też na cluby są tańsze.
club ofc
Jeżeli liczysz hajsy, to club. Grasz dużo solo i liczysz na atk to axe. Jeżeli teamhunty, liczysz shield i masz w ch*j kasy to sword. Albo druga opcja. Olej to wszystko i wybierz to co Ci się podoba najbardziej. Mi osobiście podchodzi sword i go używam. Dużo się wykosztujesz na takie Shiny blade ale w sumie ładnie wygląda :D
Bronie niby są w miarę zbalansowane w stosunku do ataku czy obrony, jednak wiadomo:
Sword - najwięcej obrony, dobry atak, ale z coraz lepszą bronią cena idzie ostro w górę (Nieraz 3x więcej niż club z podobnymi parametrami)
Axe - najwięcej ataku, ogólnie dostępne, przystępna cena
Cluby - największą ich zaletą jest cena oraz dostępność, tylko bodajże dużo ważą (ale w sumie jaki knight patrzy się na wagę).
Tak jak napisałem, teraz praktycznie nie ma lepszej i gorszej broni, bo mniej więcej są one zbalansowane. Różnią się przeważnie ceną ; )
Ja osobiście używam mieczy, większość wybiera axe ze względu na dobry atak i ładny wygląd. Inni wybierają cluby, bo łatwo się dostać na highscore.
Takie jest moje zdanie.
@dół
Nie licząc robienia umbrali, to jednak porównanie jest dobre, jakby nie patrzeć swordy to dość drogi wybór w kierunku broni i jednak mają więcej obrony. Co nie zmienia faktu, ze noszenie Crystalline axe + itemy na defa mniej więcej się równają nie tracąc na dmgu
https://www.youtube.com/watch?v=Z7gdlKyuXGM
Tutaj masz wypowiedź eksperta, który udzielił wywiadu dla TVN24. On ma doświadczonych kolegów i udzieli Ci informacji ^^
Egl wyjaśnił dokładnie. Club > Reszta. Mycological Mace i jedziesz jak trza