-
Iphone 5s
Drobne pytanko o mms, które ktoś do mnie wysyła.
Ogólnie nic nie zmieniałem w opcjach mms i sprawa wygląda tak, jak mam załączony swój internet z abo to dochodzą ale jak wyłączony czy na wi fi to nawet żadne powiadomienie nie przyjdzie da się coś z tym zrobić ?
-
jaka sieć powienien chociaż przyjsc sms powiadamiajay wtedy sie laczysz z siecia komorkowa i pobierasz tego mms'a
-
Sieć Orange.
No właśnie nie przychodzi takie powiadomienie.
-
Mi na 5 też nic nie przychodzi. Dopiero jak dam na 3g a nie wifi to przychodzą mi mms
-
No dobrze to tak samo jak ja masz. Ale powinno być coś w stylu info że dostałeś wiadomość multimedialną włącz internet żeby ją odebrać czy coś.
-
Mam identycznie. Jeśli ktoś wyśle mi MMS'a to przychodzą tylko i wyłącznie przy włączeniu internetu 3G z sieci. Przez wi-fi nie dochodzą te wiadomości.
Jeśli nie odbiorę tego mmsa przez 3g, to po jakimś czasie dostaje wiadomość o tym, że mam do odczytania wiadomość MMS
-
Ale to wina operatora czy wina jabuszka ?
-
Mialem to samo w 3gs, siec t-mobile
-
Chlopaki by nie robic spamu, mial ktos problem z rozlaczaniem sie polaczen w 5sce, bo mi po paru sekundach tak wlasnie robi i nie wiem z czego to wynika, naciskam uchem na sluchawke czy jak xD ??