-
special flask
Witam. Jestem w trakcie robienia what a foolish quest i dostelem od npc special flask w ktorym ma znajdowac sie plyn z quary. Problem w tym ze na kazdej quarze probowalem uzyc ten vial (swieze cialo) i niestety nie napalnial sie ten vial.
Moge wydobyc tusz z quary innym spoosbem ? ?
-
Możesz też użyć tego na chmurce gazu powstałej od razu po zabiciu potwora Slime, dużo łatwiej i przyjemniej.
-
@Góra
Przecież to jest zupełnie inna misja. :P
@Topic
Musisz użyć flaszki na ciele Quara Constrictora albo Quara Constrictor Scouta. Żadna inna nie działa.
-
Nie wiem moze ja cos zle robie ale nie chce mi sie napelnic ten flask ta quara. Probowalem innym flaskiem napelnic to bozo nie chce mi go przyjac. Nie mozliwe zeby to takie trudne bylo przeciez :d
12:21 You see a special flask.
It weighs 1.80 oz.
Bozo gave it to you to collect certain secret ingredients.
-
Może to głupie pytanie. Ale jak się nie mylę przed misją z tuszem quary jest misja z krwią stalkera i może jej nie dostarczyłeś?
I w sumie żeby móc użyć jakiekolwiek ciało trzeba odczekać 10 sekund od zabicia :P
-
A zrobiłeś wcześniejszą "podmisję" tej misji? Bo najpierw z tego co pamiętam musisz zebrać krew Stalkera chyba, oddać ją do NPC i później dostaniesz kolejną flaszkę właśnie na krew Quary.
Jeżeli to zrobiłeś to nie mam pojęcia co może być nie tak, jakiś czas temu robiłem ten quest i nie miałem żadnych problemów.
@Up
Sekundy. xD