Witam, gdzie na takim oramond czy roshamuul najlepiej jest zrobic jakis kosmiczny profit 250 Rpkiem ? I mam też kolejne pytanie co do Prison bossów. Co musze zrobić żeby na nie wejść + jak duży team musze mieć ?
Wersja do druku
Witam, gdzie na takim oramond czy roshamuul najlepiej jest zrobic jakis kosmiczny profit 250 Rpkiem ? I mam też kolejne pytanie co do Prison bossów. Co musze zrobić żeby na nie wejść + jak duży team musze mieć ?
co do oramond, to na pewno bedziesz miec mega profit na high class minotaurach
a zeby miec wbitke do roshamuul bossow, musisz miec specjalne klucze
oramond - dtki meeega profity
roshamuul najlepiej na moście, chyba będziesz miał za mały lvl żeby zaraz na wejsciu latać sobie solo (na 2 rp kozak)
na mostku rosha mad kasa ale ciężko się dopchać :c
dt city też możesz spróbować
a o co chodzi z tymi vote pointsami ? Co musze zrobić żeby wejść np. na DT sewer ? Albo żeby na glooth banditsy wjechać ? @2Fast4You ; ??
Musisz zbierać rootsy wykonując zadanie u strażnika znajdującego się przed wejściem do miasta na Oramond, lub klikać na respie minotaurów te krzaczki takie. 5 rootsow to 1 voting points, wymienia się je u npc przy zachodniej bramie. W tibiopedii znajdziesz opis gdzie jest ten npc. Na darki potrzebujesz 50 voting pointsow - 250 rotsów (expiłem tam 120 rpkiem, i profit miałem, same Grimy, Darki, Hellspawny, Destroery). Na bandity nie wiem ile trzeba miec pkt, ale chyba 200.
Na bandity 300 punktów i nie jest to jedyny z możliwych sposobów, jest ich pełno, zapraszam tu: http://tibiopedia.pl/quests/Oramond_Quest
Najszybszy jest task pod tytułem Communication Breakdown. Trapujesz potworki i sobie biegasz, jeden punkt zajmuje 1 minute średnio, jak masz kolegę co się nudzi to może dla Ciebie te dźwignie klikać a Ty tylko będziesz tą plamkę zbierał i do NPC oddawał.
I jak wyżej koledzy napisali, zbieranie rootsów (fajne, można robić to przy okazji expienia na minoskach) ewentualnie jakiegoś semi afku, biegasz, zbierasz idziesz afk, wracasz, zbierasz znowu itd. bo One się respią z 5 minut jak nie więcej.