Witam tak sytuacja że kiedyś robiłem POI i nie grałem z rok tym charem teraz paczę i nie ma go w QuestLogu sprawdzałem na drugiej postaci tam normalnie jest zapisany czy to jakis bug czy coś ? :D
Wersja do druku
Witam tak sytuacja że kiedyś robiłem POI i nie grałem z rok tym charem teraz paczę i nie ma go w QuestLogu sprawdzałem na drugiej postaci tam normalnie jest zapisany czy to jakis bug czy coś ? :D
jak nie ma w QL to znaczy, że nie było robione, zobacz czy masz taki aczik: Ruthless. Jeżeli nie masz to znaczy, że nie ma POI.
Właśnie panie kierowniku mam nawet screny jak biorę nagrody i pamiętam jak robiłem i moi znajomi też to potwierdzają :D A nic nie ma w QL zapisane
W questlogu PoI wyświetla się jako The Pits of Inferno zobacz jeszcze raz dokładnie, bo ja też kiedyś szukałem questu czy robiłem i nie mogłem znaleźć, a winą był przedrostek "the". W ostateczności możesz sprawdzić czy masz jakiś tron zaliczony poprzez skrót do PoI w domku nekromanty(po przeteleportowaniu są tam chyba jakieś lost soul do bicia więc uwaga).
Sprawdzałem 50 razy ale nic . Trudno lepiej dla mnie pójdę jeszcze raz .
a tego aczika sprawdziłeś ?
Sprawdzanie aczka nie jest gwaracja, bo skoro zrobił drugim charem na tym samym koncie to aczka na stronce ma odblokowanego. Wejście na poi przez skrót to też nie najlepszy pomysł bo jeżeli ma zrobione POI to pojawi się odrazu w main roomie tam gdzie są tp do sal a tam tyle syfu biega że nie ogarnie sam na mniejszym lvl.