Jakie Wam konta poleciały?
Nie mogę się zalogować na 5 z 8 kont, characters doesnt exist... czyli deletera :c
Wersja do druku
Jakie Wam konta poleciały?
Nie mogę się zalogować na 5 z 8 kont, characters doesnt exist... czyli deletera :c
Jaki bot?
Znajomym poleciały tylko charki z 30-50 lvlami :D, hlvle nietknięte.
bo biora sie tylko za te faccowe tzn corymy i inne oblegane miejsca.
u mnie redbot i czysto :)
windbot, levele 50 i 60 EKi które latały po mutated humans
jak widać bany posypały się na bot place'ach
Więc nie macie się co dziwić, mogę się założyć że część z tych botów jechała na skryptach ogólnych + pewnie trochę reporcików wpadło.
ja kupiłem pacc 1kk puściłem na nocke i ani 6h bot nie polatał :D ja to mam wyczucie kiedy puścić
bot zbieral addon itemy przez 2 miesiace na xeno, 15 lvl knight, xenobot cos mi dzisiaj nie chcial odpalic to sciagnalem ibota scrackowanego, 1h i deleted XDDDDDDDDDDDDD
troche smutas max bo nigdy nie dostalem delete a teraz jak dostalem deletere to dziwnie sie czuje z mysla ze ten cipsoft robi jednak cos z botami.... a po 2 nie spodzieewalem sie bana na 15 lvlu lol i to na xeno i ibocie a nie na TA a po 2 zreportowalo mnie przez ten czas moze max 5 osob, bo w tych miejscach nigdy nikogo nei bylo wiec dziwne
To jest wgl jakis cyrk.
http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=1
W pierwsze 6 dni kwietnia na neranie poszlo wiecej niż w marcu.
chyba sie w koncu wzieli po milionowym temacie na temat sytuacji w tibii
i bardzo dobrze :)
choc zanim sie cos ustatkuje i bedzie na takich poziomie jakim powinno byc to minie jeszcze kilka lat, ale powoli do przodu. Gdy zaczal sie 2x exp poszedlem na carlin dragony z racji tego ze facc a tam grubo ponad 10 botow jeden na drugim lata i to lvle od 150-300. nie widzialem sensu zeby ich reportowac bo mowie i tak nie dostana dilejta. Jeden ziomal co mnie najbardziej irytowal i wszystko mi wybijal dostal ode mnie reporta ( 300 lvl ek na paccu, jakis zajebisty mount i addon ) na 2 dzien wchodze a tu proccessed MOWIE WTF??????
gitara
@killabeez ;
>carlin dragony
>300ek
>siuper mount
>raport
>ban
XD takie historie to bratu opowiadaj
/Dziś usunęli mi również postać, która latała TYLKO na własnych skryptach... co sie dzieje?!
?????
Czyli nie wierzysz tak? Co w tym takiego mega dziwnego?
widocznie boty miałeś z tego samego PC i wg mnie ten programik "przeskanował" all chary jakie były online w czasie wydawania deletlów
Zresztą jak teraz widać bany za bota to plaga. Już nie ważne czy własny czy ogólny skrypt, ale i tak na własnym mniejsze prawdopodobieństwo, gdyż tak każdy po identycznych wpt nie śmiga