Witam, mam kolejne pytanie mianowicie jakie rary warte powiedzmy więcej niż 50-100k można dropnąć na FACC ?
Te co wiem to
Vamp lord token
Stuffed Toad
Dragon Claw
Sam Olds Backpack
Najs Ring
i dalej nie wiem, moglibyście dopomóc ;p?
Wersja do druku
Każdy raid na facc oczywiście - silver raid token.
Gwizdek z monka na tej wyspie dla druidów na poh, cvhyba da się wejść z facc.
Boss elfów na EF - ten instrument leci.
Gland z Rotworm Queen.
dzięki panowie jescze jakieś pomysły ?
Hunting horn z taska na króliki. Bunny slipers z yeti na foldzie chodź nieslyszalem aby kiedyś komuś spadły. Dragon claw z demodrasa. Dwarven helmet z mino bossow. Reins z dark magicana
Amazon set dostepny podczas najazdow orkow? Spool of yarn nie jest rarem bo na pacc mozna wymienic spider silk na niego ale wymagania co do duzej ceny spelnia i leci z The Old Widow
Zwiazane z Mini World Changes:
MWC Bank Robbery - Bag With Stolen Gold. Znika po kilku godzinach, ciezko sprzedac ale jak ktos zbiera aczki to zaplaci 1-2kk. Najlepiej przygotowac sobie liste potencjalnych kupcow i wtedy polowac.
Torn Teddy do zdobycia podczas MWC Bored. Wymieniasz blood herby.
Fan Doll of Queen Eloise podczas MWC Noodles is Gone. Dzien po mozna polowac na Basket ze szczeniakami.
Boss Dharalion i item Cornucopia.
wooden whistle
Ja sam zaplacilem 2,5kk. Znajomy z miesiac temu 1,6kk. Po prostu osoby ktore na to poluja, pisza wczesniej do top50~ w aczkach, zbieraja info kto i ile moze zaplacic, i jak sie trafi to sie ludzie licytuja.
Wiadomo, ze w pare godzin nie znajdziesz kupica. Teraz nikt nie siedzi na advertising channel i malo kto przeglada trade board na tibia.com
mini mummy - mumia
@up
ta przynęta leci także z Banshee mega rzadko, sam widziałem jak typek kiedyś expił na drodze do Banshee Questu i mu spadła właśnie
reins - kiedyś starałem się wydropić na tej wyspie z witchami koło dywanu w Carlin (INQ Quest)