Siema mam takie pytanie, jaki wplywa ma na dalsza gre robienie misji pod Palimutha, albo Azerusa? Pod ktrórego lepiej robić jesli ma to jakies znaczenie
Wersja do druku
Siema mam takie pytanie, jaki wplywa ma na dalsza gre robienie misji pod Palimutha, albo Azerusa? Pod ktrórego lepiej robić jesli ma to jakies znaczenie
Wybór kieruj najlepiej pod trudność, przeważnie u Palimutha są łatwiejsze misje. Dopiero ostatni raport wpływa na rozgrywkę, bo zależnie od wyboru(poparcia) otrzymuje się inne addony do Yalaharian Outfitu.
Nie ma żadnego znaczenia. Niektóre misje robi się szybciej lub wolniej. Ja np. w misji gdzie biega się po Quarach zrobiłem tą bez zabijania tych 3 ziomków bo było szybciej i bezpieczniej. Zobacz każdą ile jest biegania i sam zdecyduj. Z tego co pamiętam nie musisz wszystkich robić w ten sam sposób. Jedną możesz zdać u tego a drugą u tego npc (tj przyjąć tą dobrą i złą metodę)
Palimuth ma zdecydowanie łatwiejsze misje, zawsze robiłem pod niego. Aczik i tak dostaniesz za tyle samo pkt, niezależnie czy zmienisz stronę czy zostaniesz przy 1 czy 2, będzie inny tylko outfit (który wybierasz pod koniec). W sumie Panowie wyżej już chyba znacznie wyczerpali temat, aczkolwiek postanowiłem też się wypowiedzieć, bo wiadomo, że im więcej ludzi się wypowie tym szybciej zareagujemy.