-
Monitor
Siema torgi.
Poszukuje monitora który jest no nie wiem dobry... :P tzn monitor preferowany dla starszej osoby która potrzebuje dużego monitora (21-24 cale to chyba już duże tak na moje) i to taki żeby oczy nie bolały od dłuższego siedzenia przy nim. Jak widzicie po mojej wypowiedzi nie jestem obeznany w tym temacie a zostałem zmuszony do znalezienia czegoś dobrego. Pomożecie lub chociaż powiedźcie jakiej marki unikać i na co patrzeć przy wyborze monitora?
-
LG 23MP65HQ-P
Mam, polegac, 23 cale, dobre kolory, dobre katy widzenia, tani.
Niedlugo kupuje drugi taki sam.
-
LG chyba jedne z lepszych monitorów robi. sam mam LG E2250 i sobie bardzo chwale. Niedrogi, 21 cali i bardzo dobry. Mój brat ostatnio też zakupił jakiegoś LG i też jest super nie pamiętam jaki model, ale jest super, i najdroższy też nie jest. W moim monitorze masz wszystko co potrzebne, osobiście mam podłączonego PS3, antene telewizyjną (tuner wbudowany), i czasami podłączam Lapka. Jedyna wada jaką ma model E2250 jak dla mnie to tylko 1 wyjście hdmi. Niemniej polecam serdecznie ;]
-
E2250 to tn jakości dostępnej dzisiaj pewnie za 300zl, niby nie jest zły, ale dzisiaj już bym go nie kupił
Poza tym 21" 16:9 to maleństwo
-
myślę że do uzytkowania niewiele więcej potrzeba. No ale mówię to moja ocena i ja jestem bardzo zadowolony z monitora, i każdemu polecam. Dodam że projektuje dużo w Cadzie i te 21 cali jest wystarczające i to nawet az za bardzo.